NA VALOVIMA LJUBAVI

Ivan Rakitić i njegova Raquel zaljubljeni kao prvog dana u plićaku: Prvo ju je fotkao, a onda se i popela na njega

Raquel ga je zajahala s leđa pa ju je nosio kroz plićak, a čini se da i nakon 10 zajedničkih godina ljubav i dalje cvjeta

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

 Profimedia/

Naš nogometni reprezentativac Ivan Rakitić uživao je u odmoru na plaži sa svojom suprugom Raquel Mauri u Španjolskoj. Par se brčkao u plićaku, a Rakitić je viđen i kako fotografira svoju dragu dok ona vješto pozira te izdržava tu ‘muku‘ kao svaki zaljubljeni muškarac.

image

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U jednom trenutku Raquel ga je i zajahala s leđa pa ju je nosio kroz plićak, a čini se da i nakon 10 zajedničkih godina ljubav i dalje cvjeta.

image

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Nakon toliko godina zajedno stvarnost pobjeđuje moje snove. Ti si nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Sretno ti 10 godina braka", napisao je nedavno na Instagramu u opisu fotografije kojom je proslavio godišnjicu.

Par je zajedno još od 2011. godine, a trebalo mu je sedam mjeseci da osvoji njezino srce. On u početku nije znao španjolski pa su se sporazumijevali gestama. Navodno ju je najmanje 20 puta pozvao na spoj prije nego što je Raquel konačno pristala, a pred matičara su stali 2013. godine. Dvije godine kasnije u Sevilli su organizirali i crkveno vjenčanje. Imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 12:47