ODMOR IZ SNOVA

Ivan Rakitić i Raquel Mauri uživali na jahti, fanovi oduševljeni viđenim: ‘Izgledate tako zaljubljeno!‘

Hrvatski nogometaš i njegova supruga podijelili s pratiteljima nekoliko fotografija sa zajedničkog odmora

Supružnici Raquel Mauri i Ivan Rakitić na odmoru

 Instagram/ Raquel Mauri

Supruga hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića (35), lijepa Andalužanka, Raquel Mauri (33) često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svog života, a zainteresirano je prati čak 668 tisuća ljudi.

Objavila je fotografije na kojima ljetuje s hrvatskim nogometašem na jahti uz hasthtag #holidaymood.

Na prvoj fotografiji Raquel i Ivan sjede za stolom na terasi s prekrasnim pogledom na more, drže se za ruke i gledaju prema kameri. Raquel nosi kratku bijelu dekoltiranu haljinu s detaljima čipke, na ruci sat i sunčane naočale sa zlatnim detaljem. Ivan nosi bijelu košulju i svijetlo sive kratke hlače. Na sljedećoj fotografiji pozirali su u istim odjevnim kombinacijama, bosi ispred broda, zaljubljeno gledajući jedno u drugo.

Na trećoj fotografiji par je u zagrljaju, a Raquel ima jednodijelni bijeli kupaći kostim, a Ivan crno-krem-bijele kupaće gaće, a iza njih je prekrasan pogled na tirkizno more i kopno u daljini. Na posljednjoj fotografiji Ivan je u moru do struka i gleda u svoju partnericu koja sjedi ispred njega.

Svim fotografijama je zajedničko jedno – par se gleda sretno i zaljubljeno, stoga ne čudi što je Raquel odlučila podijeliti svoju sreću na društvenim mrežama.

Podsjećamo, upoznali su se 2011. godine kada je Rakitić došao u Španjolsku kako bi igrao za Sevillu. Raquel je radila u baru gdje su se upoznali, a pitao ju je za prvi izlazak 20 do 30 puta, što je odbila upravo zbog tog što je on nogometaš. Ipak, Rakitić je uspio nagovoriti Raquel na izlazak, a ostalo je povijest. Vjenčali su se 2013. godine i imaju dvije kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 01:37