‘TEŠKA TUGA‘

Ivan Šarić našalio se na račun uplakane Korane Gvozdić: ‘Mama ostavila prvi put sina u vrtiću i pokušava doći k sebi...‘

Čini se da ni malenom Oliveru nije dobro sjeo odlazak u vrtić pa je tako odlučio usred parka leći na pod i plakati

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

 Instagram/IvanŠarić

Komičar Ivan Šarić odlučio se našaliti na račun svoje partnerice Korane Gvozdić objavivši njihovu zajedničku fotografiju na kojoj ona plače.

- Mama ostavila prvi put sina u vrtiću i pokušava doći k sebi. Teška tuga. Sat vremena kasnije došli po njega, frajer nije ni trepnuo kad nas je vidio... Mama u još većoj drami!, dodao je pa tako nasmijao svoje pratitelje, ali i izazvao niz komentara majki koje su podijelila svoja iskustva.

- Sjećam se sebe, preplakala dan na poslu, k‘o da sam je u rat poslala, a ne u vrtić. Jedna je mater, napisala je jedna pratiteljica.

Čini se da ni malenom Oliveru nije dobro sjeo odlazak u vrtić pa je tako odlučio usred parka leći na pod i plakati.

- Vesna Pisarović - Jutro donosi kraj.mp3, šaljivo je naslovio snimku.

Inače, komičar i bivša voditeljica u vezi su od 2012., a sina Olivera dobili su u travnju 2021. koji je rođen prije termina poroda. Korana je kasnije progovorila o ovom teškom periodu na društvenim mrežama.

- Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese “prašinu” i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!, napisala je među ostalim u emotivnom tekstu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:19