BUDUĆI TATA

Ivan Šarić za Jutarnji: ‘Super se osjećam, hvala na pitanju. Zasad dobro podnosim trudnoću‘

‘Beba nije ni slučajna, ni planirana, jednostavno se dogodilo‘, otkriva komičar
Ivan Šarić
 Biljana Blivajs/Cropix

Stand-up komičar Ivan Šarić i voditeljica Korana Gvozdić, naš poznati par, odlučili su s javnošću podijeliti sretnu vijest da očekuju svoje prvo dijete. Skladan par, koji je vezu počeo prije osam godina, prilično je dugo uspio za sebe zadržati ovaj veliki događaj jer njihovo prvo dijete trebalo bi se roditi sredinom lipnja. Da će postati roditelji, oboje su dirljivim postovima objavili na društvenim mrežama. Istodobno su na Instagram profilima postavili fotografije na kojima se vidi voditeljičin trudnički trbuščić, a Korana je napisala: "Imam sve na svijetu, nas troje".

- Uzbuđeni smo jako, presretni smo. Termin je sredinom lipnja. Korana se super osjeća. Ja se super osjećam, hvala na pitanju. Zasad dobro podnosim trudnoću - u svom je stilu počeo razgovor poznati komičar.

image
Korana Gvozdić i ivan Šarić
Facebook

Šarić je napomenuo i kako je bilo prilično teško tako lijepu vijest držati u tajnosti, posebno jer je Koranin trbuščić sad već itekako vidljiv.

- Moram priznati da sam užasno sretan što imam tako odane prijatelje, odane ljude oko sebe koji su to znali. Nije ih bilo puno jer smo htjeli to držati za sebe. Čekali smo trenutak da budemo spremni to podijeliti sa svijetom - objašnjava komičar.

Već su dugo zajedno, osam sretnih godina je iza njih, a dijete je, u svakom slučaju, kruna njihove ljubavi.

image
Korana Gvozdić i Ivan Šarić
Zeljko Puhovski/Cropix

- Beba nije ni slučajna, ni planirana, jednostavno se dogodilo. Bio je to jedan lijep put, kako bi Korana rekla: "Sad imam sve", pa, eto, i ja imam sve. Teško je sad reći od čega najviše strahujem i čemu se najviše veselim. Ne idem toliko daleko u budućnost, a s druge strane, jedan dio mozga mi je daleko u budućnosti. Kao svaki normalni muškarac, kad mu žena očekuje dijete, razmišljam o svemu i svačemu, a onda si govorim: "Sve će biti OK" - iskren je Šarić. Iako znaju spol djeteta, taj dio ipak će zadržati za sebe, a Ivan će, tvrdi, od samog rođenja u svemu ravnopravno sudjelovati sa svojom zaručnicom.

- Apsolutno ću sudjelovati u svemu kada beba dođe na svijet. Što se tiče patrijarhalne tradicije, to više ne postoji s razlogom. Spreman sam uskočiti i ponuditi svoju pomoć koliko god mogu. S guštom - naglašava.

image
Biljana Blivajs/Cropix

Komičar ne krije kako mu je vijest da će postati tata natjerala i suze radosnice na oči.

- Prvo sam bio malo u nevjerici, a kad sam se skulirao, bio sam presretan. Došlo mi je sve to iz vedra neba. Iskreno, ne mogu se točno sjetiti svoje reakcije jer ih je bilo pet istodobno, ali sve su bile lijepe. No, ne bih baš sve otkrivao, moram neki materijal ostaviti i za stand-up - smije se Šarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 02:33