U DRUŠTVU PRIJATELJA

IVAN TODORIĆ I MILICA MIHAJLOVIĆ UŽIVAJU U ZAGREBU Nakon što im se u Švicarskoj rodilo prvo dijete, snimljeni kako se zabavljaju na večeri u restoranu

 
 Marko Todorov / CROPIX

Najmlađi sin Ivice Todorića, Ivan Todorić, čini se još uvijek uživa u Zagrebu s Milicom Mihajlović s kojom je u studenom dobio prvo dijete. Milica je rodila sina u privatnoj poliklinici Zollikerberg u Zürichu, a sretni par tada je posjetila Ivanova sestra Iva Balent te poduzetnik Igor Čimbu.

Premda mu otac još uvijek boravi u Londonu gdje se još čeka konačan rasplet situacije, Milica i Ivan čini se uživaju u društvu prijatelja u Zagrebu.

Kako piše tportal, nije poznato kad su se vratili u Zagreb, no prije desetak su dana krstili svog sina Vida u crkvi u Šestinama. Fotografijom s krstitki pohvalila se krsna kuma dječaka Hana Šoljan Galić koja je objavom na Instagramu dala i sad naslutiti da se par smjestio u Zagrebu.

Prije dva dana objavila je dvije fotografije na kojoj se ona i suprug na večeri zabavljaju s Todorićima i još jednim parom u restoranu na Trešnjevci.

Fidel, svidjelo bi se i tebi

A post shared by Hana ŠoljanGalić (@hanakaohana) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 11:41