NIŠTA OD TOGA

Ivana Knöll tvrdi da mediji lažu: ‘Ne skidam se gola ako Hrvatska osvoji SP!‘

Atraktivna navijačica prethodno se pohvalila kako je broj njezinih pratitelja na Instagramu premašio dva milijuna

Ivana Knöll

 Tom Dubravec/CROPIX

Hrvatska navijačica Ivana Knöll, koja svojim oskudnim odjevnim kombinacijama svakodnevno plijeni pozornost na stadionima širom Katara, demantirala je kako će se potpuno razodjenuti ukoliko Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo u nogometu.

- Laž medija. Ne skidam se gola ako Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo! Hvala - kratko je poručila na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku na Instagram Storyju.

Knöll je prethodno za njemačke medije izjavila kako "zastava pada" ukoliko Hrvatska pobijedi na Svjetskom prvenstvu, pa su njezine riječi mnogi protumačili kao poruku da će se fotografirati gola ukoliko vidi trofej u rukama hrvatskih reprezentativaca, prenosi Slobodna Dalmacija.

Navijačica se prethodno pohvalila kako je broj njezinih pratitelja na Instagramu premašio dva milijuna te otplesala pozdravni ples Brazilcima aludirajući na njihove pripremljene koreografije kojima su mislili slaviti toliko željene pogotke u utakmici s Vatrenima.

A oskudno odjevenu Ivanu zaštitar je uoči utakmice Hrvatske s Brazilom umalo udaljio sa stadiona. Najprije je pozirala brojnim fotografima, a onda s djelatnikom osiguranja ubrzo upala u raspravu nakon čega se povukla s ruba tribina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 10:03