STRAVIČNO ISKUSTVO

Ivana Knoll napadnuta u Grčkoj: ‘Čekala me tri sata, nisu je mogli držati, bila je potpuno luda!‘

Ivana Knoll podijelila je iskustvo napada na društvenim mrežama s ciljem da prenese poruku ženama

Ivana Knoll

 Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Najpoznatija i najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knoll (30) napadnuta je u jednom baru dok je pila čaj s prijateljima. Neugodnu situaciju podijelila je na svojoj Instagram priči.

- Sinoć me je napala nepoznata žena u 40-ima dok sam pila čaj s prijateljima misleći da ne trebam osiguranje u ovoj prilično sigurnoj zemlji - kaže Ivana, a ako je suditi prema njezinim objavama na Instagramu, trenutno se nalazi na grčkom Mikonosu.

- Napala me je jer je njezin dečko pogledao u mene kad sam ušla u bar. Čekala je tri sata u baru da završim i krenem kući kako bi me napala. Nisam je ni primijetila u baru, ali srećom moji prijatelji su je zaustavili i makli od mene.

- Nisu je mogli držati jer je bila luda i rekla je da me treba ubiti. Srećom, policija je došla nakon jednog sata i ova drama je vodi na sud, ali ne pričam ovu priču da s vama ovo podijelim već vas želim nešto pitati. Dame, što nije u redu s vama?”, završila je Ivana obraćanje na prvoj priči, pa nastavila.

image

Ivana Knoll podijelila je iskustvo na Instagramu

Screenshot/instagram/knolldoll/

- Kako možete biti tako zle i ljubomorne? Kako ne razumijete da uvijek postoji neka žena koja je ljepša, mlađa, zgodnija, pametnija, moćnija i uspješnija od neke druge. Što prije to prihvatite bit ćete sretnije, zgodnije, zdravije i bogatije verzije sebe, bit ćete kompletne i nećete biti ljubomorne - poručila je ženama.

- Ne određujte svoju vrijednost kroz muškarce, oni su tu samo da vas poguraju kao podrška ili da vam zadaju glavobolje – to ovisi o vašem izboru, ali nisu tu da odrede vašu vrijednost - zaključila je Ivana i prenijela poruku ove priče svojim pratiteljima.

image

Ivana Knoll podijelila je iskustvo na Instagramu

Screenshot/instagram/knolldoll/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2023 01:24