VIKEND DOZA KNOLLA

Ivana Knoll u akciji s mišićavim trenerom, opet uzrokuje srčane udare: ‘Ovo je savršena poza...‘

Influencerica trenira s jiu jitsu trenerom Nickom Trieceom, a dane krati šetnjama po Los Angelesu, u pripijenoj i oskudnoj odjeći

Ivana Knoll

 Instagram/knolldoll/

Kakav bi to vikend bio, a da se u njemu barem jednom ne pojavi Ivana Knoll i ozbiljno ne uzdrma one slabijeg srca? Hrvatska influencerica, kako već kazuju tagovi na njenim storyjima, trenutno boravi u Los Angelesu, u kojem je za razliku od Hrvatske trenutno toplo i sunčano, a vrijeme krati provokacijama iz teretane u kojoj se snima dok izvodi vježbe u lascivnim pozama.

image

Ivana Knoll

Instagram/knolldoll/

Na videu je tagirala i jiu jitsu trenera Nicka Tricea koji je osobni trener u Dogpoundu gdje je Knoll odradila trening.

image

Trener Nick Trice (lijevo)

Instagram/nicktrice/

Osim za srčane bolesnike, Hrvatica je zasigurno opasna i za gradski promet jer dok šeće avenijama u tijesnoj i pomalo oskudnoj odjeći s dubokim prorezima, svojim fizičkim atributima odvlači pažnju vozača .

image

Ivana Knoll

Instagram/knolldoll/

Zvijezda domaćih, ali i stranih tabloida inače trenutno broji 3,4 milijuna fanova, a trenutno najpopularnija njena fotografija i to ona u dresu hrvatske nogometne reprezentacije koju je u Kataru okinuo fotograf Gettyja skupila je preko milijun lajkova.

image

Ivana Knoll

Instagram/knolldoll/

S obzirom na to da je Knoll itekako svjesna svega što mediji o njoj pišu na Instagramu je podijelila i video iz domaćih vijesti u kojima se njeno ime spominje na sastancima tajne službe i to nakon što su je u Srbiji optužili da je tajna agentica.

Zabava zagarantirana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:42