ISKRENI INTERVJU

Ivana Kovač: ‘Bojala sam se mikrofona. Kćeri sam prvo pustila AC/DC, a ne mamu ili djeda Mišu‘

Pjevačica je u Special Happy Showu među ostalim otkrila da je u mladosti bila izrazito sramežljiva

Ivana Kovač

 Instagram/Ivana Kovač

Ovotjedna gošća na Happy FM-u bila je pjevačica Ivana Kovač. Temperamentna Dalmatinka u svijet estrade, s kojim je uz oca Mišu Kovača tako reći odrastala, ušla je vrlo sramežljiva i rezervirana. Elvisu Mehičiću otkrila je kako se u mladosti doslovce bojala mikrofona.

- Bila sam jako sramežljiva, baš pretjerano, ovo sada nisam ja onda. Kako sam svirala klavir Mišo je došao na ideju da sviram na njegovom koncertu. Odbila sam ga, dok nije rekao da ću biti okrenuta prema zidu da ne vidim publiku. To sam preživjela, pa je došao na ideju da snimimo duet. Pomislila sam bit će grozno, vikat će mala Mišina je očajna, ali proći će za misec dana. I tako sam ja ušla u studio i zaljubila se u sekundi. Uskoro je krenula moja karijera, ali potpisala sam ugovor pod jednim uvjetom, a to je da neću pivat, odnosno nastupati uživo. Valjda sam jedina imala tu odredbu u ugovoru? Onda se dogodio Magazin, u kojem sam jako puno naučila i skužila da zapravo nemam strah od ljudi, nego da je to moje prirodno okruženje.

image

Ivana Kovač

Promo

Da dobro funkcionira pod stresom i koliko je spontana i snalažljiva, Ivana je potvrdila još jednom zanimljivošću iz privatnog života.

- Krenula sam u Dalmaciju, bila sam sama u autu, negdje na autocesti oko Karlovca mi je pukla guma i što sam mogla, upalila sam YouTube i promijenila gumu.

Ivana je nedavno objavila novu pjesmu “Lom”, koja je napisana za popularnog Joleta, ali ona se u njoj pronašla. Ipak kada je sama s kćeri, ne izvodi ni svoje ni Mišine hitove.

- Eleni sam prvo pustila AC/DC, još dok je bila u trbuhu.

Iako je radi zdravstvenih problema otkazao novogodišnji koncert u Vukovaru, otkrila je da je Mišo dobro i najavila koncerte u skoroj budućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2023 15:53