NASTUP S OCEM

Ivana Kovač razočarala obožavatelje: ‘Mišo u svibnju neće nastupiti na Poljudu‘

O Mišinom koncertu već se dugo govori. Glazbenu legendu koja je prebrodila niz zdravstvenih kriza svi bi voljeli vidjeti

Mate Mišo Kovač

 Vladimir Dugandzic/Cropix

Pjevačica Ivana Kovač, u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju u povodu snimanja njezinog novog spota, govorila je i o svojim planovima za koncerte i nastupe na festivalima.

Njezin odgovor na pitanje o službenoj potvrdi koncerta na Poljudu na kojem bi trebao nastupiti njezin otac Mišo Kovač, rastužit će mnoge.

- Morat ću vas razočarati i reći da neće biti službene potvrde… barem ne za Poljud - rekla je Ivana Kovač ne obrazlažući dalje svoje riječi.

O Mišinom koncertu već se dugo govori. Glazbenu legendu koja je prebrodila niz zdravstvenih kriza prošle godine svi bi voljeli vidjeti i zapjevati s njim njegove hitove, a svakako i čuti njegov duet sa Sašom Antićem - "Ja ne mogu drugo nego da ga volim", pjesmu posvećenu Hajduku koja je postala nova himna tog nogometnog kluba.

image

Ivana Kovač

Screenshot Youtube

Zato su se svi nadali da će se ostvariti njegovi planovi i da će Mišo održati veliki koncert 6. svibnja. Bio bi to dio velike fešte svetog Duje, nakon dvije godine pauze zbog pandemije.

Inače, pjevač je posljednji put nastupao na Poljudu 2019. godine, kada je tamo održao koncert "To je moja zemlja". Prošle godine pojavio se na nogometnoj utakmici naše reprezentacije protiv Rusije, odjeven u u dres Luke Modrića i izazvao prave ovacije publike.

Ivana je o koncertu, na kojem bi se priključila ocu, oduvijek govorila s oprezom. Prije mjesec dana u intervjuu za Studio rekla je:

"Vidjet ćemo sve... Što se mene tiče, ja sam sporedan lik, sve je to stvar samog Miše. Ali, nakon uspjeha nove pjesme posvećene Hajduku, a budući da sam i ja velika navijačica Hajduka, bio bi stvarno poseban osjećaj vidjeti Mišu na Poljudu, a i vrlo rado bih mu se tada u kojoj pjesmi pridružila na pozornici."

image

Mišo Kovač na utakmici Hrvatska - Rusija, Poljud

Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:39