VRAĆA SE NA EKRANE

Ivana Paradžiković ima novi posao: otkriveno gdje će nastaviti karijeru

Paradžiković će uskoro na novom regionalnom televizijskom kanalu uređivati i voditi istraživački magazin nalik ‘Provjerenom‘
Ivana Paradžiković
 Marko Todorov/Cropix

Pet mjeseci nakon što je Slobodna Dalmacija prva objavila da Ivana Paradžiković napušta emisiju Provjereno na Novoj TV, urednica i voditeljica pronašla je novi posao.

Naime, kako doznajemo iz više pouzdanih izvora, Paradžiković će uskoro na novom regionalnom televizijskom kanalu uređivati i voditi istraživački magazin nalik Provjerenom, piše Slobodna Dalmacija.

Riječ je o news kanalu sličnom N1 televiziji koji će pokrivati aktualnosti s područja zemalja regije, a prezentacija imena i koncepta dogodit će se na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju zakazanom 23. do 26. rujna.

Kanal će se emitirati putem telekomskih operatera i interneta, a očekuje se da bi s radom trebao početi krajem godine.

Nastavlja li karijeru opet na televiziji pitali smo i samu Ivanu Paradžiković.

- Kada bude vrijeme za izjave, rado ću je dati - ljubazno nam je odgovorila.

Ivana je od samih početaka bila dio tima emisije Provjereno. Prvo kao novinarka, potom kao voditeljica i kasnije urednica. Emisija je za to vrijeme dobila brojne nagrade i priznanja doprinoseći boljitku društva.

- Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali, rekla je Paradžiković u svibnju ove godine.

Njezin je odlazak usred televizijske sezone i doslovno preko noći šokirao gledatelje. Unatoč mnogim medijskim nagađanjima, ostao je obavijen velom tajne, a o razlozima zašto su se odlučili sporazumno rastati - ni Ivana ni Nova TV nikad nisu govorili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2023 19:23