OTKRILA U ETERU

Ivanu Mišerić šokirali na cesti: ‘Rekla mi je da ću vječno biti nesretna, da ću završiti u Vrapču!‘

Ivana Mišerić otkrila je slušateljima kakvo je iskustvo imala jučer dok je popodne šetala psa

Ivana Mišerić

 Instagram/ivana_miseric/

Radijska voditeljica Ivana Mišerić jutros je slušateljima ispričala pomalo zastrašujuć događaj koji joj se jučer dogodio, piše Slobodna Dalmacija.

Započela je s tim da je popodne šetala svog psa, kad je pored nje stao automobil. Dvije žene u njemu najprije su je pitale kako se izlazi na glavnu cestu, a dok im je objašnjavala, jedna od njih krenula je sa svojom pričom.

image

Ivana Mišerić

Ronald Gorsic/Cropix

"Rekla mi je da ću vječno biti nesretna, da ću završiti u Vrapču, da mi osoba na ‘M‘ želi zlo", počela je pričati Ivana.

Svojim suvoditeljima ispričala je da je žena željela zapaliti poveći snop novčanica u kojem je, po Ivaninoj procjeni, bilo 2000 eura, a od Ivane je tražila da joj donese jaje i krpu kako bi joj nastavila gatati.

image

Radijska voditeljica Ivana Miseric i decko Drazen Kovacevic

Biljana Blivajs/Cropix

Ubrzo je njihov razgovor završio, a Ivana je priznala da ju je cijeli događaj prestrašio. Pitala je svoje slušatelje jesu li doživjeli nešto slično, a dok je čekala pozive, otkrila je da žali što nije ženama rekla jednu stvar.

"Pitale su me čime se bavim, a ja nisam htjela reći, rekla sam ‘svačim‘. Sad mi je žao što nisam rekla da sam policajka, da vidim što bi se dogodilo", rekla je još uvijek potresena radijska voditeljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 17:21