ŽIVE U ROTTERDAMU

Ivanušecova djevojka je kći HNL legende: ‘Luka je bolji tehničar, ali tata bolje puca slobodnjake‘

Robert Knjaz u svom je serijalu o Vatrenima ugostio Luku Ivanušeca

Tia Vugrunec i Luka Ivanušec

 Hrt/screenshot/

U serijalu o Vatrenima, koji se emitira na HRT-u, popularni voditelj Robert Knjaz ugostio je lijevo krilo Vatrenih, Luku Ivanušeca. Iako je trenutna vrijednost nogometaša, kako je Knjaz kazao, 12 milijuna eura, to nije ono što je mnogima "zapelo za oko". Pažnju je privukla Lukina simpatična djevojka, Tia Vugrinec, kći bivšeg nogometaša, najboljeg strijelca Prve HNL u povijesti, Davora Vugrineca.

Luka i Tia žive u Rotterdamu jer hrvatski reprezentativac igra i za Feyenoord. Priznao je da mu je ondje dosadno kada je kiša, ali da mu je uz djevojku i to lakše. "Od 30 dana, kiši njih 24! Srećom, cura je sa mnom tu pa je sve ljepše. Ne bude ti toliko dosadno, imaš s kim provoditi dane", kazao je pa otkrio kako su se upoznali.

"Upoznali smo se još dok smo bili klinci, kad smo išli na Sportske igre mladih u Split. Kroz srednju smo se isto znali družiti. Taj je kontakt nestao na četiri, pet godina i ponovno smo se sreli u Zagrebu dok je ona bila na studiju, a ja igrao u Lokomotivi. Dogovorili smo se za kavu i tad je opet sve krenulo", otkrio je Luka.

Partnerica ga je opisala kao lijepo odgojenog, upornog i talentiranog. "Napravio bi sve da ostvari svoje ciljeve", rekla je Tia, a na pitanje tko bi pobijedio da njezin dečko i tata igraju jedan na jedan, odgovorila je u korist obojice. "Možda Luka jer je bolji tehničar, ali kad bi se pucali slobodnjaci, tata bi bio bolji", kazala je.

Nogometaš je ispričao i kakav odnos ima s ocem svoje djevojke. "Sve dobro, nije da daje puno savjeta. Tu i tamo koji, nije da voli ulaziti u te neke stvari. Zna da kao igrač praktički sve znaš i ne daje previše savjeta", rekao je naš reprezentativac u zabavnom serijalu.

image

Tia Vugrinec i Luka Ivanušec

Instagram/Luka Ivanušec/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 16:04