PRINOVA U OBITELJI

Izabel i Mateo Kovačić otkrili koje su ime dali svom tek rođenom sinu, objavili i citat iz Biblije

Novorođeni dječak dug je 51 centimetar i težak 3830 grama, a u ponedjeljak ga je porodila ginekologinja dr. sc. Velena Radošević
Izabel i Mateo Kovačić
 Marko Todorov/Cropix

Stigao je Ivan!

Tako se zove sin reprezentativca Matea Kovačića (26) i njegove supruge, 27-godišnje poduzetnice Izabel Kovačić koji je na svijet stigao ovog ponedjeljka u 14.30 sati carskim rezom u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj.

- Dobrodošao u našu Lunilou obitelji beba Ivan! - stoji u novoj objavi na službenom Instagram profilu brenda Lunilou kojeg lijepa Izabel od 2015. gradi sa svojom sestrom Ivanom Čirjak.

Novorođeni dječak, kako je Jutarnji ranije izvijestio, dug je 51 centimetar i težak 3830 grama, a porodila ga je ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, koja je porodila i druge dame poznatih imena.

Od početka se šuškalo da su novopečeni roditelji svom sinu dali tradicionalno kršćansko ime, budući da u životu Mateu i Izabel vjera ima veliku ulogu, a sada je otkriveno da se radi o imenu – Ivan.

Kratka objava na Instagramu Luniloua popraćena je i citatom iz Biblije.

- Prekrasno si stvoren, nježno voljen i dragocjen u Njegovu pogledu (Psalam, 139) – napisala je Izabel koja nam je prije malo više od tjedan dana, u poodmaklom stadiju trudnoće, u velikom intervjuu za Jutarnji otkrila da sama vodi službeni profil svog brenda.

image
Privatna arhiva

Cijelu trudnoću bila je vrlo aktivna i u odličnoj formi, a najteže joj je padalo mirovati u krevetu. Čak i kada nije radila, uvijek je dostupna za brojne upite oko brenda Lunilou te i sama često kreira društvene mreže vlastitog brenda koji u ponudi ima dječju odjeću, pletivo, kupaće kostime, dječje mokasinke i razne dodatke za najmlađe, a odnedavno i setove posteljina, mekane deke i zavjese. Sve izrađeno od kvalitetnih organskih materijala koji su posebnost ovog brenda.

image
Sanja Jagatić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 15:24