KOJA JE LJEPŠA?

Izabel ima ozbiljnu konkurenticu u obitelji Kovačić: ‘Lijepa naša Leli...‘

Jelena, ranije brineta, pokazala je novu frizuru, u medenoj nijansi, s raskošnim loknama, koja znatno nalikuje Izabelinoj frizuri
Jelena Golub, sestra Matea Kovačića
 Instagram

Modni brend 27-godišnje Izabel Kovačić dobio je novu manekenku. Tijekom vikenda društvene mreže zapalila je fotografija atraktivne Jelene, mlađe sestre nogometnog reprezentativca Matea Kovačića. Pozirala je u mekanom plišanom outfitu brenda Lunilou, iza kojeg stoje Izabel i njezina sestra Ivana. Topli hoodie, rukavice i kapu bež boje, 24-godišnja Jelena, Izabelina šogorica, odabrala je za hladan zimski dan, dok se fotografirala sa snježnom idilom u pozadini.

- Leli naša lijepa - napisala joj je Izabel u komentarima na Instagramu, podijelivši njezinu fotografiju i na svojem profilu.

Jelena, ranije brineta, sada je, pak, pokazala novu frizuru, u nešto svjetlijoj, medenoj nijansi, s raskošnim loknama, koja znatno nalikuje Izabelinoj frizuri.

Tijekom dugogodišnje veze s nogometašem Kovačićem, s kojim je danas u sretnom braku, a nedavno su postali i roditelji malenom Ivanu, Izabel je izgradila sjajne odnose s njegovom obitelji. Posebno je vezana za šogoricu Jelenu, s kojom ima sjajan odnos.

image
Šogorice Izabel Kovačić i Jelena Kovačić
Instagram

Jelena Kovačić udala se u ljeto 2018. za Davora Goluba, a parovi se često druže. Jelena i Davor bili su česti gosti kod Matea i Izabel dok su živjeli u Madridu, posjećuju ih i sada u Londonu, a posebno uživaju kada su u Zagrebu. Inače, obje djevojke odrastale su u zagrebačkim Sesvetama, i poznaju se od ranog djetinjstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:59