ZADNJI KUPON 2. KRUGA

Izaberite pobjednike! Glasajte putem kupona i portala Jutarnji.hr jer vi odlučujete tko će dobiti Zlatni studio

Sada je, dakle, doista posljednja prilika za sve čitatelje Studija i Jutarnjeg lista da svojim glasom podrže omiljene zvijezde

Zlatni studio

 Marko Todorov/Cropix

U sutrašnjem Studiju izlazi posljednji kupon finalnoga kruga najveće medijske nagrade Zlatni Studio. Ispunjeni kuponi s favoritima koji će kući ponijeti skulpturu u nekoj od 19 kategorija prestižne nagrade moraju stići do petka 28. siječnja u ponoć, kad se zavara i online glasanje na portalu jutarnji.hr.

Glasajte za pobjednika u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Sada je, dakle, doista posljednja prilika za sve čitatelje Studija i Jutarnjeg lista da svojim glasom podrže omiljene zvijezde čija lica krase naslovnice i atraktivne novinske priče, gledaju ih na malim i velikim ekranima, u kazalištima i na koncertima, slušaju na radiju, a sve pod motom - najbolji biraju najbolje.

Dosad je to, u ovogodišnjem izboru, učinilo više od 300.000 ljudi, a utrka u svim kategorijama vrlo je napeta i neizvjesna do samoga kraja.

Podsjećamo - o pobjednicima Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova na kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online, iz dva kruga glasanja.

Najveća medijska nagrada u zemlji, Zlatni Studio, već petu godinu nastavlja se na bogatu tradiciju magazina Studio, koji je prvi put tiskan prije 58 godina u nakladi od 60.000 primjeraka i u svojoj povijesti bio je nositelj brojnih manjih i većih nagrada.

U četiri godine, novu, najveću medijsku nagradu u zemlji - Zlatni Studio za kategorije film, kazalište, glazba, televizija i radio pratilo je dva milijuna glasova čitatelja i publike.

Peti Zlatni Studio počeo je 10. prosinca s 95 nominacija žirija u pet kategorija za nagradu Studija, Jutarnjeg lista i Hanza Medije objavljenih na kuponu u Studiju. Nominacije su objavljene i na besplatnom online glasačkom mjestu na jutarnji.hr.

Nakon što su žiriji za film, kazalište, glazbu, radio i televiziju odabrali favorite u pet kategorija, na redu su, kao i svake godine, bili cijenjeni, vjerni čitatelji Studija i Jutarnjeg lista, cijenjena filmska, kazališna, televizijska i glazbena publika te radijski slušatelji, koji su u dva kruga izabrali pobjednike. Proglašenje pobjednika bit će 4. veljače u izravnom prijenosu glamurozne zabavne večeri na HTV-u, iz najvećeg studija nacionalne televizijske kuće "Anton Marti".

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:17