NOVI SPEKTAKL

Izabrani su i posljednji finalisti Supertalenta: Ovaj je trojac koji je zaslužio tu vrijednu ulaznicu

U Nedjelju navečer žiri je izabrao posljednja tri finalista u ovoj sezoni

Siena Uremović

 Nova Tv/screenshot

U nedjelju navečer održana je zadnja polufinalna emisija Supertalenta, a svoje mjesto u finalu izborilo je još troje natjecatelja.

Među njima je i miljenik publike Mark Bagarić koji je otpjevao pjesmu End of the road benda Boyz II Men.

- Pa kao što kaže pjesma, 'end of the road', mislim da je sezona završila, to je to, ne trebamo finale, ajmo svi kući. Divota je slušati, nahvalio je Marka Janko Popović Volarić koji ga je u polufinale poslao zlatnim gumbom.

Dodao je i kako je primijetio da je tijekom nastupa Mark često gledao u Martinu.

- Stječem dojam da si manje uživao nego na audiciji, nije lako biti pod povećalom javnosti, ali ti se s tim dobro nosiš. Od sveg srca ti želim da ti ovo u budućnosti bude posao, poručila mu je Martina Tomčić.

Maja Šuput se složila s ostatkom žirija, a zanimalo ju je i je li Mark našao curu, jer se na audiciji požalio da nikad nije bio u ljubavnoj vezi.

- Još se traži. Nema gdje mi poruke nisu stizale, nisu se javljala samo na Instagram, ne mogu stići dati šansu koliko ih je bilo, meni samo što mobitel nije crknuo, požalio se Mark i odgovorom obradovao Maju i ostatak žirija.

Mjesto u finalu izborila je i Australka hrvatskih korijena, Siena Uremović koje je otplesala bajku o Babarogi.

- Hvala što si nam odškrinula prozorčić u plesni svijet na svjetskoj razini. Sviđa mi se što si hrvatsku bajku uspjela utkati u svoj ples i sigurna sam da će tata biti jako ponosan, poručila joj je Martina Tomčić.

- Ovo nije samo na svjetskoj razini, ovo je i šire, zaključio je Davor Bilman.

- Ti se natječeš u Supertalentu, a mi se ovdje natječemo u komplimentima tebi. Nevjerojatno je to što radiš, stvarno uživam u svakoj sekundi. Hvala ti, rekao je Janko Popović Volarić.

- Nikad mi ničiji nastup nije prošao brže nego tvoj, svaki pokret si izvela do savršenstva. Što možeš učiniti više od ovog? Ovo je bio maksimum, pohvalila ju je Maja Šuput.

U finale je prošao i Taekwondo klub Marjan koji je, osim nevjerojatnih borilačkih vještina, pokazao disciplinu, upornost i neuništiv timski duh.

Njihov adrenalinski nastup izazvao je veliko oduševljenje žirija i publike, a spektakl koji su priredili popraćen je brojnim pozitivnim komentarima.

- Na audicijama sam rekao da je to najbolja borilačka točka koju smo vidjeli i mislio sam da je to vrhunac i da ne može puno dalje. Ali ovo je nevjerojatno. Zapravo to nije samo udaranje daske, nego je to elegancija, fokus, snaga… Nevjerojatno je što je sve tu unutra trebalo biti da bi to tako izgledalo, a izgledalo je savršeno, poručio je Janko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:24