VAMPIRSKI FACELIFTING

'IZGLEDAM KAO MUMIJA, ALI UJUTRO ĆU BLISTATI' Još jedna poznata hrvatska dama podvrgnula se tretmanu koji je postao apsolutni hit među Hrvaticama

 
 Instagram

Prije nekoliko dana poznata sportašica Iva Majoli mnoge je u javnosti iznenadila novih izgledom povodom početka humanitarnog turnira 'Hrvatski Premier Tenis'.

Majoli se podvrgnula 'vampirskom faceliftingu', kontroverznom tretmanu pomlađivanja. Riječ je o neinvazivnom tretmanu kojim se vlastitom krvlju, bez skalpela, pomlađuje koža.

Iako su odmah krenula gnagađanja da za drugačiji izgled Ive Majoli nije zaslužan baš ovaj tretman, nego ipak nešto drugo, u šuškanja ne ulazimo, ali istina je da je ovaj tretman nevjerojatan hit među poznatim Hrvaticama.

Tako se i glumica, scenaristica i aktivistica Jelena Veljača ovih dana podvrgnula tretmanu pomlađivanja kože plazmom kakav koriste i slavna lica poput Angeline Jolie i Kim Kardashian, ali i sportaši kako bi što prije sanirali ozljede.

'Tražili ste me fotku prije i poslije plazme ali plazma nije tretman na kojem se tako jako vidi razlika, nema tu nikakvog rezanja, podizanja, napuhivanja ili peglanja već vam je koža 'samo' blistavija i bez flekica (kojih ja imam dosta od sunca) pa sam vam odlučila staviti fotku ZA vrijeme tretmana. Ovo sam ja s plazma maskom na licu (iako se plazma osim kao maska koristi i tako da se pije i uštrcava u kožu lica). Uglavnom ova me slika jako nasmijavala cijeli dan jer izgledam kao mumija, ali obećajem da ću vam ujutro slikati kako blistam', napisala je Veljača uz objavljenu fotografiju na Instagramu, pokazujući kako je izgleda neposredno nakon zahvata.

Jelenina objava oduševila je njezine brojne pratiteljice na Instagramu, a mnoge su i otkrile kako bi se i same rado podvrgnule tom tretmanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:03