KRAJ SURADNJE

IZGUBLJENA U PRIJEVODU, OTIŠLA U SUZAMA Otkriven pravi razlog zbog kojeg je Nikolina Pišek dobila otkaz na srpskoj televiziji

 Instagram

Nikolina Ristović prije dva tjedna je potvrdila da je odlučila napustiti mjesto voditeljice na srpskoj TV 'Prvoj', a tada je to objasnila tako što je rekla da je poželjela napraviti malu stanku.

U suzama je tada izjavila da joj je jako žao zbog ekipe koju ostavlja iza sebe. Srpski mediji sada pišu da je do prestanka poslovne suradnje došlo jer je problem nastao oko njezinog govora, to jest činjenice da nije htjela govoriti srpski, piše portal Mondo.

- Stalno su je ispravljali i vraćali. Nije htjela čitati najave kako su napisane već je forsirala hrvatski jezik - tvrdi izvor.

A sa spomenute televizije navodno su poručili da su se s voditeljicom sporazumno rastali te da su određene korekcije bile uobičajene za profesiju.

- Držimo do standarda naše televizije pa ispravljamo sve voditelje. Ono što smo ispravljali kod Nikoline je u skladu s uobičajenim standardima kojih se treba pridržavati svaki profesionalni voditelj - rekli su s Prve.

No kao što smo naveli, Nikolina kaže da je s televizije sama otišla.

- Vodila sam puno kompliciranije emisije od ove. 'Exkluziv' je format koji sam prerasla. To je odlična forma za nekog tko tek počinje, za novinare koji uče - objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:18