TUŽNA VIJEST

Iznenada preminuo poznati hrvatski maneken Patrik Cvetko (28), zvali su ga modnom senzacijom

Od Patrika se na društvenim mrežama oprostila njegova prijateljica Elena Dizdar

Patrik Cvetko

 Instagram/

Hrvatski maneken Patrik Cvetko iznenada je preminuo u 29. godini života.

Od Patrika se na društvenim mrežama oprostila njegova prijateljica Elena Dizdar. ‘Počivaj u miru, dragi prijatelju‘, napisala je.

Na instagramu se od njega oprostila i kolegica Suzana Horvat. "On = ljubav, dobrota, primjer drugima, inspiracija, duša puna života, osmijeh i moj najdraži kolega (moje ‘dite‘)", napisala je potresena Suzana uz želju da počiva u miru.

image

Suzana Horvat i Patrik Cvetko

Instagram/

Patrik je odrastao u Zagrebu, a unatoč svim predispozicijama za posao modela, taj ga poziv nikada nije posebno privlačio. No, njegova sestra bila je odlučna u tome da brata lansira u svijet modelinga. Vrlo brzo zgodnog su tinejdžera zapazili izvan granica Hrvatske i ponude su uslijedile.

- Počeo sam s modelingom kada sam imao 19 godina. Doduše, nikad nisam razmišljao o tome da postanem model, niti me to ikad posebno privlačilo. Sestra me, zapravo, upoznala i uvukla u modeling. Prve stvari sam odradio u Zagrebu, no vrlo brzo sam počeo dobivati inozemne ponude iz stranih agencija Europe i Amerike - rekao je prije nekoliko godina Patrik za Jutarnji.

image

Patrik i Elena

Screenshot/instagram/

Patrik se pojavio u spotu Franke Batelić za pjesmu ‘Plan B‘, a na Instagramu, na kojem ga je pratilo oko 16.000 ljudi redovito je dijelio zanimljivosti sa svog posla i putovanja.

Za Patrika se pisalo da je najtraženiji hrvatski muški model. O mladom zagrebačkom manekenu govorilo se kao o senzaciji u modnom svijetu, za kojeg se otimaju neki od najvećih svjetskih dizajnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:41