UŽIVA

Jacques Houdek pohvalio se na Instagramu: ‘Pogodite gdje sam! Preuzbuđen sam‘

Posjetit ću još neka Maestrova omiljena mjesta, ručati u njegovom najdražem restoranu, poručio je

Jacques Houdek

 Instagram/Jacques Houdek

Pjevač Jacques Houdek pohvalio se na svom Instagram profilu da se nalazi u Pesaru, gdje se nalazi poznati ljetnikovac talijanskog tenora Luciana Pavarottija.

"Pogodite gdje sam! Pozdrav iz Pesara, iz legendarne ‘Ville Giulie‘, poznatije kao Villa Pavarotti. Iako je to bio Maestrov ljetnikovac, njegova dugogodišnja kuća za odmor, evo iz pouzdanih izvora saznajem da je ovu kuću u Pesaru doista smatrao svojim domom. I danas imam priliku zaviriti unutra!!! Preuzbuđen sam!

U ovoj je kući obitavala cijela proširena obitelj Pavarotti, svake godine preko ljetnog perioda, kao i mnogi prijatelji Maestra, svjetski uglednici, koje je rado primao u svoj dom smješten tik uz pješčanu plažu u Pesaru. Veselim se provesti dan ovdje s njegovim prijateljima i vjerujem, čuti neke anegdote o mom omiljenom tenoru Lucianu, i njegovom životu. Posjetit ću još neka Maestrova omiljena mjesta, ručati u njegovom najdražem restoranu Il Falco, popiti njegovu najdražu kavu ‘Morena‘, prošetati stazama kojima je i on šetao... Sretan sam! Presretan", napisao je u opisu fotografije.

Među komentarima obožavatelja javila se i Vlatka Pokos koja mu je poručila neka samo uživa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:10