KONTROVERZNI OUTFIT

JACQUES O ANĐEOSKIM KRILIMA 'Moja vizija Rokove priče koja mi se ukazala gledajući nastup je Nova Svijest koja nam dolazi nakon Kali Yuge!'

 
pobjednik Dore Roko i Jacques Houdek
 Matija Djanjesic / CROPIX

Povodom pobjede Roka Blaževića na Dori, što mladog splitskog pjevača vodi na natjecanje za pjesmu Eurovizije, oglasio se njegov ponosni mentor Jacques Houdek, koji je progovorio o krilima anđela s kojima je Roko nastupio u Opatiji, a što je, između ostalog, bila tema burnih debata na društvenim mrežama.

- Dragi moji, anđeoska krila su podigla veliku prašinu i događa se upravo ono što smo željeli - cijela Europa priča o našem Roku. Savršen i kreativan PR koji je, usput rečeno - skoro pa besplatan, a to nije nevažno za naše skromne budžete... Vjerujte našem dream teamu, znamo što radimo, objavio je Jacques na Facebooku.

Houdek pritom otkriva da je Rokov vizualni identitet, pa i famozna krila, osmislio poznati talijanski dizajner Marco Falcioni, koji se pobrinuo i za Jacquesov “My friend” izgled.

- Roka je, sukladno pjesmi i poruci koju ona nosi te u kontekstu cijelog kreativnog koncepta zamislio kao anđela - superheroja. Roko obožava svoja krila, kaže da mu daju snagu. Da mu kojim slučajem smetaju, odmah bismo ih maknuli, bez premišljanja, ističe ponosni mentor Houdek.

Pritom nije zaboravio osvrnuti se na "sve one koji nisu shvatili poruku pjesme, teksta i koncepta nastupa", te je citirao jednu obožavateljicu "koja je baš sve shvatila i sjajno objasnila" u komentaru:

“... Nisam ni "važna", ni “faca” niti imam vlastitih ambicija i ideja, no podržavam Jacquesovu viziju jer ju razumijem: drama, balada, glas i priča formula su uspjeha na Eurosongu i većina pobjednika je to imala: Conchita, onaj srčani bolesnik i neprihvaćena, mobbingirana Neta koja ne želi biti ničiji "Toy". Jacques zna sto radi, no ispred je svog vremena, pa ga često ne razumiju. Moja vizija Rokove priče koja mi se ukazala gledajući nastup je Nova Svijest koja nam dolazi nakon Kali Yuge - generacija malih naprednih "anđela" koji će spasiti civilizaciju i pomaknuti ju na višu razinu svijesti, što je prorečeno u svim svetim knjigama i nema boljeg mjesta za promociju te ideje i vizije od Izraela niti boljeg i uvjerljivijeg kandidata! To je priča koju treba scenski zaokružiti na pozornici i isfurati i uspjeh je zagarantiran!”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:09