TEŽAK ŽIVOT

'JADNA MOJA KĆER JEDVA SE SNALAZILA DA PREŽIVI' Ivica je žali, a ona živi kao da sutra ne postoji, pogledajte gdje je sve bila u zadnjih mjesec dana

 
 Instagram

"Pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo", ispričao je nedavno bivši šef Agrokora Ivica Todorić, čija je imovina blokirana, a suočen je s tri istrage što ih je protiv njega pokrenulo Državno odvjetništvo.

Todorić sa suprugom živi u Kulmerovim dvorima, od kojih je jedna četvrtina u njegovom vlasništvu, ali blokirana od strane suda, dok je ostatak u vlasništvu njegove djece. Kćer Iva je dok je Ivica bio u Londonu iznajmljivala Kulmerove dvore za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.

"To je moja kćer dok mene nije bilo, snalazila se jadna da preživi", naglasio je Todorić.

Iva je tada počela iznajmljivati i 'Čarobnu kolibu' smještenu u mjestu Hlevci u Gorskom kotaru. Njezina vikendica, u koju nekoć nikoga osim najbliskijih ljudi nije puštala, i dalje je dostupna na Bookingu za dnevni i tjedni najam. Tri noćenja za osam osoba nude se po cijeni od 4387 kuna.

View this post on Instagram

#srculence #opetnajljepša #kraljica

A post shared by srculence#bankaljubavi (@srculence___) on

Vesela Iva, koju posebno produhovljuje splitska motivacijska govornica Ana Bučević s kojom redovito pohodi seminare po cijeloj regiji, ne da se 'teškom' životu.

Na Instagramu gotovo svakodnevno s pratiteljima dijeli trenutke opuštanja koje bi si običan puk ipak teško mogao priuštiti.

U jesen je s prijateljicama posjetila tursku Kapadokiju, a u posljednjih mjesec i pol pohodila je brojne koncerte i pokazala raznolik ukus u glazbi. Snimala se uživo kako pjeva uz Severinu u Zagrebu, onda je veselo plesala na 'Sitnije, Cile sitnije' na koncertu Lepe Brene.

Nije propustila ni veliki koncert Đorđa Balaševića u Areni, a već dan poslije je skoknula do Beograda na koncert Zdravka Čolića u Stark Areni. U srpsku metropolu rado odlazi i s prijateljicama jer, mnogi tvrde, tamo su izlasci najluđi.

Uz to si vlasnica tvrtke Srculence priušti razne masaže i tretmane ljepote, a svoje trenutke u Vortexu rado dijeli u Instragram storyjima. Iva, koja je ljepša nego ikad, odlučila je i ispraviti zube pa nosi fiksni, gotovo prozirni aparatić, koji stoji više od 10.000 kuna.

"Prošle godine nisam mogla ni pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, čemu sam cijeli život težila", otvorila je Iva dušu prošlog ljeta nakon krstarenja s bliskom prijateljicom Bučević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:47