BACILA OKO

Jadranka Kosor komentirala razgolićenog ministra Habijana: ‘A bilo mu je OK dok je bio zastupnik...‘

Jadranka Kosor u dvije se objave na društvenoj mreži X osvrnula na golišave fotografije novog ministra Damira Habijana

Jadranka Kosor i Damir Habijan

 Berislava Picek/Cropix; Screenshot/instagram/damirhabijan/

HDZ-ov saborski zastupnik i novi ministar gopodarstva i održivog razvoja Damir Habijan (41) sa svojih društvenih mreža uklonio je dio fotografija na kojima je u prvom planu njegovo utegnuto tijelo. Takvo što nije prošlo ispod radara bivše premijerke Jadranke Kosor koja je to komentirala na svom X-u.

image

Damir Habijan

"A ako je friški ministar koji briše golišave slike koje su mu bile ok dok je bio zastupnik, potopio aferu kupovanja medija pa je ona ‘mrtva‘ kak’ veli šef koji kaže i da je to Mostova afera, onda friški radi za tu stranku?!", napisala je.

O istoj temi pisala je i jučer.

"A zašto bi budući ministar koji sad briše svoje golišave fotke, potapao aferu omražene opozicijske stranke?! I zašto je, ako je afera Mreža afera te omražene stranke, smijenilo vlastitog ministra iz svoje vladajuće stranke? Manipulacije iz Kroacije", kaže Kosor.

Podsjećamo, Habijan je na Instagramu često objavljivao fotografije na kojima je isticao svoje tetovaže i mišiće, ali čini se da je dolaskom na novu poziciju odlučio promijeniti imidž, pa je obrisao sporne fotografije.

image

Damir Habijan

/Instagram

Ako je suditi prema Instagramu ministra, bavi se crossfitom i trčanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 08:14