NASTUP KRALJICE

Jadranka Kosor: ‘Let 3 mi se kao premijerki često rugao, sada sam htjela poravnati račune‘

‘Zaustavljaju me na ulici i govore: ‘Dobar dan, kraljice, bili ste odlični, kraljice‘, a djeca vrište‘, otkrila je Jadranka Kosor

Jadranka Kosor

 RTL Televizija

Bivša premijerka Jadranka Kosor sudjelovala je u RTL-ovu showu ‘Masked Singer‘ i krila se ispod maske Kraljice, a sada je za RTL Direkt progovorila o svom iskustvu u showu i s kakvim se reakcijama javnosti susreće.

"Odlične su reakcije! Zaustavljaju me na ulici i govore: ‘Dobar dan, kraljice, bili ste odlični, kraljice.‘ To se događalo još od prve emisije, od prvog nastupa. Mnogi su znali da sam to ja i djeca bi vrištala po ulici. Ali ja sam se pravila da ne znam o čemu govore jer sam ugovorom bila vezana da ne smijem ništa otkriti", rekla je Kosor za RTL Direkt.

Priznala je i da nije odmah pristala na ponudu za sudjelovanje u showu.

"Ja sam se dvoumila, pa upadala u krize razmišljanja, što ću, kako ću i na kraju sam pristala. Od djetinjstva sam htjela biti kraljica te sam tako odlučila koju ću masku odabrati", priznala je bivša premijerka.

image

Jadranka Kosor bila je Kraljica u Masked Singeru

Screenshot RTL

Objasnila je i svoj izbor pjesama te otkrila da je velika ljubiteljica Manu Chao. Također je otkrila i kako to da je pjevala pjesmu ‘Mama ŠČ‘ Leta 3.

"Zato što sam ja u prošlosti dok sam bila predsjednica Vlade, Let 3 mi se dosta rugao. Oni su se znali i oblačiti poput mene, stavljati neke perike sijede, oblačili su neke kostime. Budući da je ovo pjesma koja će nas predstaviti na Euroviziji, htjela sam na neki način poravnati te račune", rekla je Jadranka Kosor.

Kada ju je novinarka RTL-a upitala je li se sada htjela malo narugati njima, Kosor je odgovorila: "Ne, upravo suprotno. Htjela sam pomoći da uspiju što je moguće više na eurovizijskom nastupu."

Kao aktivnoj ‘tviterašici‘, bivša premijerka otkrila je i da joj na Twitteru mnogi pišu da bi mogla otići s Letovcima u Liverpool i pjevati s njima.

"Neki su predlagali, ‘eh sad da su frajeri, sada bi oni vas pozvali da idete s njima na Eurosong, da se tamo pojavite, jer nitko sa sobom ne bi mogao na traktoru dovesti bivšu premijerku koja pjeva tu istu pjesmu", rekla je za RTL.

Jadranka Kosor inače jako voli slušati glazbu uz koju može zaplesati, bez obzira na bolno koljeno. "Uz Shakiru perem prozore i to najbolje", našalila se bivša premijerka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 05:15