NIKAD ELEGANTNIJA

Jadranka Kosor u novoj vezi? Otkrila da pije kavu ‘s dragom osobom, tajanstvenim džentlmenom...‘

Kosor oduševljeva javnost energičnošću, ali i linijom na kojoj će joj mnoge žene pozavidjeti

U snježnom Zagrebu prije dvije godine

 Tomislav Krišto/Cropix

Bivša premijerka i saborska zastupnica Jadranka Kosor vrlo je aktivna na Twitteru, pa je ondje objavila fotografiju na kojoj sjedi na rukonaslonu fotelje u elegantnoj crnoj haljini i s biserima, te pojasnila: "Na kavi s dragom osobom koja ne želi na Twitter", piše Slobodna Dalmacija.

69-godišnja političarka i novinarka objavom je odmah zaintrigirala svoju sljedbu, pa je jedan korisnik Twittera odlučio "baciti ješku" i napisao: "Tajanstveni džentlmen", a Jadranka je na to odgovorila: "Tako je!".

Čime je bivša premijerka dala povoda šuškanjima da je možda u novoj ljubavnoj vezi.

Jadranka Kosor oduševljeva javnost svojom energičnošću, ali i linijom na kojoj će joj mnoge žene pozavidjeti.

Za njenu eleganciju nije zaslužna nikakva dijeta, ispričala je za Gloriju, već potpuno promijenjen način života otkako je iz burne političke svakodnevice otišla u mirovinu.

image

Jadranka Kosor u ‘sendviču‘ Božidara Kalmete i Stjepka Bobana iz HAC-a koji se došaptavaju iza njezinih leđa

Ivo Ravlić/Cropix

Kad je javnost oduševljeno komentirala drugu usku crnu haljinu u kojoj je prošle godine odlikovana kod predsjednika Zorana Milanovića, Jadranka je simpatično otkrila da nije nova, nego da je za tu svečanu priliku izvukla iz ormara haljinu od prije 20 godina!

"Tu sam haljinu kupila prije više od 20 godina u Max Mari. Asimetričnog je kroja, od fine meke vunice, krasno pada, a odabrala sam je jer sam znala da ću dobiti lentu pa je haljina trebala biti vrlo decentna. Bila je godinama pospremljena u ormaru. Sjetila sam je se prije nekoliko mjeseci..." - ispričala je.

image

Političke godine

Ronald Goršić/Cropix

"I kao novinarka i kao političarka jela sam neredovito, kako se kaže, na refule, jer je to naprosto obilježje obje profesije. A i stres djeluje na to kako čovjek izgleda. Otkako sam u mirovini, daleko se više krećem i redovito jedem. Ne odričem se ničega, osim što ne volim školjke, puževe i perad" - ispričala je Kosor o svojim prehrambenim navikama.

image

Jadranka Kosor u ‘sendviču‘ Božidara Kalmete i Stjepka Bobana iz HAC-a koji se došaptavaju iza njezinih leđa

Ivo Ravlić/Cropix

A kao što javnost intrigira tajna njezina svježeg izgleda, zanima je i ljubavni život bivše premijerke. O njemu je jednom za Novu TV ispričala: "Dugi niz godina nisam imala nikoga, niti jednog muškarca koji bi stajao uz mene. Mislim da bi se u mom životu događalo puno manje podmetanja, laži, dvorskih igara... da sam imala supruga, partnera, dakle, muškarca koji bi kao poruka stajao uz mene."

image
Damir Krajač/Cropix

Jadranka Kosor je odrasla u Lipiku, pa zbog upisa na Pravni fakultet stigla u Zagreb.

Kao studentica se počela baviti novinarstvom i s 24 godine se zaljubila u Hrvoja Markulja, urednika u Glazbeno-zabavnom programu Televizije Zagreb.

Mediji su pisali da je on bio fatalna ljubav Jadranke Kosor, no njihov brak nije opstao, razveli su se.

Nakon razvoda je uskoro počela živjeti s Ivom Škopljancem, s kojim ima sina Lovru, ali i od njega se kasnije razišla.

image
Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:35