IZGUBILA ZA DLAKU

'JAKO MI JE ŽAO...' Mia ne krije razočaranje nakon drugog mjesta na Dori, otkrila što misli o Kedžinoj pjesmi, ali i tko je bila njena favoritkinja

 
Mia Negovetić, Damir Kedžo
 Matija Djanjesic / CROPIX

- Drago mi je što Kedžo ide u Rotterdam. Nemam što drugo reći, stvarno ima super pjesmu. Taj glas će daleko dogurati, on s njime uvijek daleko dogura - rekla je Slobodnoj Dalmaciji Mia Negovetić nakon Dore, ne krijući razočarenje zbog svojega drugog mjesta.

Iskrena sedamnaestogodišnjakinja emotivno je doživjela ishod opatijskog događanja, ali se s tugom dobro nosila.

- S druge strane, jako mi je žao što ja nisam ta koja će otputovati u Rotterdam. Mislim, pjesma je na engleskom. Ono...

FOTOGALERIJA: Glazbeno-scenski spektakl Dora 2020.

Gubitak jest, ali treba se naučiti gubiti. Stvarno je bilo za dlaku, za dlaku dlaku. Malo sam ipak razočarana, ali to je normalno – zaključila je mlada Riječanka kojoj se smiješi sjajna glazbena budućnost. Pohvale na njezin račun ne prestaju otkako ju je šira javnost upoznala 2015. godine, kada je kao 13-godišnjakinja s klapom HRM-a Sveti Juraj otpjevala "Lijepu našu" na svečanom vojnom mimohodu povodom obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”.

- Nisam očekivala ni da ću upasti na Doru ni dospjeti ovako visoko. Ali znate kako je, kad se tako daleko dogura i kad je tako mala razlika. Naravno da očekujete pobjedu i budete razočarani kad je sve tako blizu, a zapravo jako daleko. Nemam što plakati, dala sam sve od sebe – izjavila je Mia dodajući "možda se vidimo sljedeće godine u Opatiji, a možda ne".

FOTOGALERIJA: Poznati na crvenom tepihu uoči Dore 2020.

Uoči nadmetanja mislila je kako će joj najžešća konkurenica biti slavonska kantautorica Aklea Neon.

- Super mi je njezina pjesma "Zovi ju mama". Bila bih jako sretna da je ona pobijedila zbog te energije koju ima i poruke pjesme. Ipak, ne znam koliko bi je, zbog jezika, razumjeli na Eurosongu, ali bila bi mi bolji izbor za Rotterdam – ocijenila je Mia. A Kedžina?

- "Divlji vjetre" je tipični Kedžo style. On uvijek rastura, ima te glasovne vratolomije. Želim mu svu sreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:57