U KRUGU OBITELJI

Jasenko Houra ima razlog za slavlje, pohvalio se i rijetkom fotografijom sa suprugom Dianne

Houra je pozirao sa suprugom Dianne, kao i sa svojim kćerima Dorom i Marijanom te sinom Ivanom Brunom

Jasenko i Dianne Houra

 Instagram

Član kultnog benda Prljavo kazalište, Jasenko Houra, proslavio je 62. rođendan, a fotografijama sa slavlja pohvalio se na svom Instagram profilu.

Houra je pozirao sa suprugom Dianne, kao i sa svojim kćerima Dorom i Marijanom te sinom Ivanom Brunom.

"Hvala svima na lijepim željama", poručio je Houra u opisu fotografija, a vesela družina uživala je u rođendanskoj torti, balonima i poklonima.

Podsjetimo, prošlog je mjeseca Jutarnji prvi objavio da više nema 'Prljavaca', barem ne onakvih kakve smo godinama poznavali, a razlog su nesuglasice između Houre i njegova kolege iz benda Tihomira Fileša. Odvjetnički tim Jasenka Houre tada je odgovorio da se "bend Prljavo kazalište nije raspao nego i dalje djeluje i aktivno radi na stvaranju novog glazbenog materijala kao i na planiranju budućih aktivnosti u obliku nastupa uživo i izdavanja albuma. Gospodin Houra i dalje ostaje član Prljavog kazališta", poručili su, ali i dodali: "Moguće je da će Prljavo kazalište u budućnosti djelovati ili nastupati u sastavu koji je različit od onoga koji je djelovao prethodnih godina, ali takve promjene događale su se kroz gotovo pola stoljeća aktivnog djelovanja Prljavog kazališta i nisu utjecale na rad i stvaralaštvo Prljavog kazališta."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 03:06