TEŽAK PERIOD

Jasmin Stavros priznao najveću grešku u životu: ‘Sinovi mi nisu imali oca, još uvijek mi zamjeraju‘

Sada radi na svom odnosu sa sinovima i tvrdi da nikada nije kasno da se čovjek promijeni

Jasmin Stavros

 Jure Miskovic/Cropix

Pjevač Jasmin Stavros za InMagazin Nove TV progovorio je o teškom životnom periodu, kada je znao odraditi po 120 koncerata godišnje i zbog toga nije provodio dovoljno vremena sa svojom obitelji.

‘‘To je užasno velika brojka i tu se poremeti bioritam, sve se poremeti, ja sam čak jedno vrijeme morao piti tablete za spavanje kad bi došao s puta da bi se naspavao za sutra dan. Obavezno tableta za spavanje i onda sam se bio navukao na te tablete za spavanje‘‘, rekao je za InMagazin.

Previše nastupa rezultiralo je time da nije imao dovoljno vremena za obitelj.

‘Kad bi se vratilo vrijeme unatrag više se nikad to ne bi ponovilo. Propustio sam rast svoje djece, bio sam s njima kad su bili mali, ja sam ih jako slabo i viđao, došao bih doma umoran. Jako puno sam radio, mislio sam da je to najvažnije - zaraditi puno novca da im omogućim dobar i lagodan život i sad sam shvatio da je to isprazno, ta trka za novcem, to je tako isprazno‘‘, priznao je Stavros.

‘Sinovi mi nisu imali oca, imali su samo majku tako da se mi nismo ni poznavali, tek se sad zadnjih godina upoznavamo, sad smo već kao prijatelji, ali eto, bolje i tako nego nikako. To mi je bila najveća greška u životu‘‘, dodao je iskreno Stavros.

Sada radi na svom odnosu sa sinovima i tvrdi da nikada nije kasno da se čovjek promijeni. "Nikad nije kasno da postaneš pravi otac, nisam bio pravi otac u tom smislu. Još se moram truditi da steknem njihovo povjerenje, da mi povjeruju da sam se promijenio. Tek sam negdje na pola puta", objašnjava i dodaje da mu djeca i danas zamjeraju.

"Ja sam ljeti stacioniran na Korčuli i kad imam nastup, onda me uvijek pita stariji sin, on tamo živi već jedno tri godine, je l‘ tebi treba da ti ideš na tu gažu, ja govorim pa i treba i ne treba. Idem malo radi sebe, radi publike, da se pomaknem, da ostanem u formi. Onda mi kaže daj čovječe, ostavi se tog pjevanja, malo si se napjeva‘ u životu. U biti ne treba jer ako sam trebao nešto steći u životu, stekao sam, ako nisam, kad ću više steći, ali drži me to‘‘, rekao je za InMagazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:46