TEŠKI TRENUCI

JASNA ZLOKIĆ JE SLOMLJENA 'Nakon ovoga ništa neće biti isto' SEVERINA U NEVJERICI 'Hvala ti, pape. Volin te, pape. Plačem, pape. Oprosti, mi pape...'

 
 HANZA MEDIA

Jasna Zlokić, velika pjevačka zvijezda rođena u Veloj Luci na Korčuli, gdje je nebrojena ljeta provodila družeći se s Oliverom Dragojevićem, oprostila se s preminulim kolegom i prijateljem putem Facebooka.

Uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa "starim morskim vukom" napisala je: "Beskrajna tuga. Nakon ovoga ništa više neće biti isto u glazbi... Velika praznina koju nitko nikada neće moći popuniti... S Oliverom je otišao i dio svih nas... Počivao u miru i hvala ti za ljepotu glazbe kojom si nas oduvijek darivao..."

Oliverova smrt posebno je pogodila Severinu, što se može iščitati iz njene objave na Instagramu: "Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško... Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči... Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape Volin te, pape Plačem, pape Oprosti, mi pape......svi plačemo..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:48