ANNIE ŠUKUNDA

Javila nam se misica s bračnog putovanja: ‘U Dubaiju već obnavljamo zavjete i planiramo svadbu‘

Bivša Miss Supranational Hrvatske prije tjedan dana postala je novopečena gospođa Šukunda Gavrilović i pomajka troje djece
Annie Šukunda
 Tomislav Beroš

Za sebe kaže da je – moderna Kleopatra.

Annie Šukunda je bivša Miss Supranational Hrvatske, pasionirana igračica stolnog tenisa i instruktorica fitnessa i vrsna šahistica. Naime, njezini su roditelji nekada bili prvaci Jugoslavije, a danas imaju školu šaha, stoga ne čudi što i ona igra šah od treće godine.

image
Tomislav Beroš

Prije tjedan dana postala je novopečena gospođa Šukunda Gavrilović te pomajka troje djece koja se uskoro nada postati majkom.

Nekadašnja hrvatska misica, 31-godišnja Annie Šukunda rekla nakon godinu dana zaruka sudbonosno 'da' svojem 13 godina starijem partneru Miroslavu Gavriloviću. Par se odlučio vjenčati u vrlo uskom krugu obitelji i prijatelja, a veliko svadbeno slavlje planiraju prirediti sljedeće godine, u nadi da tada više nitko neće niti razmišljati o pandemiji koronavirusa.

Za Jutarnji, Annie se javila iz Dubaija, gdje je na bračnom putovanju do subote. Ona i suprug Miroslav, na ovu su avanturu poveli i troje djece iz suprugovog prvog braka koji imaju 11, 7 i 6 godina. Odlučili su se svi skupa, kao obitelj dobro provesti, jer dugo već nisu putovali zajedno.

- U Dubai smo otputovali ovaj put kao obitelj, s Miroslavovom djecom. Iako je bračno putovanje nekako se ne bismo osjećali potpuni bez njih. Uzeli smo tjedan dana odmora od prethodnih par mjeseci kad smo odlazili isključivo poslovno, tako da nam se vrijeme svodi na zajedničke aktivnosti unutar prelijepog obiteljskog kompleksa Atlantis Palm Dubai. No svakako ćemo otići i do pustinje ponovno, deve su nas najviše dojmile prethodni put - rekla nam je Annie.

image
Privatna Arhiva

Ovih tjedan dana u braku bili su prava idila, a vjenčanje je i dalje glavna tema.

- Prve dane smo ostavili isključivo za odmor u krugu obitelji i mogu reći da su nam to najlijepši trenuci do sada. Dojmovi su se slegli, ali svadbena euforija nas još uvijek drži tako da tko zna, možda obnovimo vjenčane zavjete već sada, u Dubaiju s djecom - planira misica.

image
Privatna Arhiva

Otkrila nam je i da su planovi za svadbenu proslavu već u pogonu te da će se slavlje održati u jesen, u vrijem enjezinog rođendana.

- Svadbenu proslavu svakako planiramo slijedećeg proljeća, a tko zna možda već i ove jeseni. Primjetila sam kako se uvjeti u ovo doba korone sve više čine povoljnim, tako da možda ju održimo već najesen, meni je nekako jesen najtoplija. To je doba mog rođendana - priznaje Annie.

image
Privatna arhiva

Ni lijepa Annie niti njezin suprug nisu uspjeli sakriti emocije pa su im nakon sklapanja braka niz obraze potekle suze radosnice, otkrio je ranije RTL Ekskluziv.

Mladenka je nosila je usku ručno rađenu vjenčanicu otvorenih leđa i dubokog dekoltea. Prozirna francuska čipka kožu je krasila tankim nitima i perlama, dok su dugi rukavi nadoknadili decentnost haljine uz detalj originalnog nojevog perja. Za ovu posebnu kreaciju, Annie je iskeširala 18.000 kuna. No ni 13 godina starijeg, sada već supruga, nije bacila u sjenu. Tako je 44-godišnji Miroslav je uz elegantno crno odijelo odabrao upečatljive crvene tenisice.

image
Tomislav Beroš

Vjenčanicu koja joj je pristajala savršeno, po mjeri, Annie je upotpunila srebrnim cipelama za koje je izdvojila 5800 kuna, ali i simboličnim buketom od bijelih hortenzija s 12 crvenih ruža.

- Dvanaest je nekako naš broj, ja sam to i ranije spominjala u izjavama, mi se poznajemo dugi niz godina i kao prijatelji i obiteljski i eto, došlo je naše vrijeme - poručila je Annie ranije za Exkluziv.

Ceremonija je bila skromna, ali dan je bio pun smijeha i trenutaka za pamćenje. Naime, kad su mladenci i kumovi već stali pred matičara, shvatili su da je kum ostavio prstenje u autu pa je morao trčati po njih.

Laskavu titulu Miss Supranational Hrvatske Annie je osvojila prije četiri godine, a još 2010. godine odabrana je za Miss Sisačko-moslavačke županije.

image
Tomislav Beroš

Annie svojim izgledom, kamo god krenula plijeni pažnju.

K tome, ne srami se priznati da se podvrgnula nekolicini estetskih zahvata. O svojim zahvatima otvoreno je govorila i na svom Instagram profilu @annie_sukunda_gavrilovic koji je nedavno zaključala, ali je svejedno prati više od 7,5 tisuća ljudi, a tamo je otkrila i da je povećala grudi i usne. U međuvremenu je otvorila novi profil za javnost @annie_sukunda_gavrilovic2, jer kako kaže, sa starim je imala tehničkih poteškoća.

Nedavno je i za IN Magazin otvoreno progovorila o estetskim operacijama kojima je drastično promijenila izgled. A zbog nekih, poput cat eye operacije, koja je zapravo blefaroplastika s elementima podizanja vanjskih dijelova gornjeg i donjeg onog kapka kako bi se dobio mačkasti pogled, odnosno onaj najpoželjniji – bademasti oblik očiju, Annie je išla čak u Tursku.

image
Tomislav Beroš

- Napravila sam midfacelift, to je kao srednji facelifting koji se preporučuje mladim ženama, ženama u srednjoj dobi za zatezanje crta lica. Napravila sam chick lift, cat eye i lip lift. Htjela sam samo vratiti crte lica koje sam imala u mladosti. Radi pušenja, radi teške šminke ranije, načina života... To sve nosi svoje, lice se opusti... Jedino u tom slučaju je facelift trajna pomoć - objasnila je, a za usne kaže da su prirodne.

image
Tomislav Beroš

- Prirodne! Prirodne! Ja sam samo podigla usnicu rezom što je prirodno, tako da moja puna usta koja svi ističu su moja usta - izjavila je tada Annie.

image
Tomislav Beroš
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:31