DRUŽE SE

JE LI NA POMOLU NOVA ROMANSA IZMEĐU NOGOMETAŠA I MISICE? Bivši dečko Ecije Ivušić i donedavna partnerica dinamovca viđeni zajedno na narodnjacima

 
Nikola Pokrivač, Tea Slavica
 Tomislav Kristo, Ranko Suvar / CROPIX

Još ljetos su Nikola Pokrivač i Ecija Ivušić bili ljubavni par o kojem su svi pričali, no idila nije potrajala, a zgodna voditeljica poslije prekida ekspresno je s društvenih mreža izbrisala i ono malo zajedničkih fotografija koje je ponosno objavila dok je bila u ljubavi sa 34-godišnjim nogometašem.

View this post on Instagram

Jučer bajka, danas hajka. Jer doslovno ne znam di gonim . Nema veze, glavno da je jučer ispisano par stranica u mom Dnevniku jedne princeze. Danas nastavljam ipak u stilu Bridget Jones. A ako ćemo iskreno, Bridgetini dnevnici su puno zanimljiviji, životniji.. a tek da se dokopate Ecijinih... eee, to bi već bio “život” Uglavnom, šta će ti taj život ako ga ne živiš, nemaš materijala za ispisivanje novih stranica i utvrđivanju gradiva u čitanju starih. Samo molim te nemoj ništa prepisivat. Život služi da piše nove retke, ne da prepisuje stare. Udahni, napiši i nikad ništa ne izbriši. Jer griješiti je ljudski, opraštati još više, al ako vam se gumica istroši prije olovke, možda ste ipak malo pretjerali . . . #ecipeciquotes #ducheeswomenswear #duchees #fashionshow #palace #glitterdress #dresstoimpress #

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

A ovih blagdanskih dana Pokrivač je viđen kako se na narodnjacima zabavlja s novom ljepoticom - Teom Slavicom, ovogodišnjom prvom pratiljom Miss Universe Hrvatske i bivšom djevojkom dinamovca Brune Petkovića.

- Da želim da me netko kontrolira, uz mene bi došao daljinski upravljač - objavila je Tea na društvenim mrežama neposredno poslije prekida sa sportašem, a je li to zapravo bila poruka nogometašu s kojim je bila u vezi, može se samo nagađati.

Vrijeme će pokazati jesu li 20-godišnja brineta i Nikola samo prijatelji ili novi zvjezdani par, jer zasad nijedno od njih nije komentiralo prirodu svojega odnosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:25