SENZACIONALAN IZGLED

JE LI NOVA LJUBAV TAJNA DOBROG IZGLEDA SANDRE PERKOVIĆ? Čini se da je prekinula vezu sa svojim trenerom Edisom, a već je pala u zagrljaj novog dečka

 

Nakon mjeseci šuškanja, kako bruje gradski kuloari, čini se da je naša najbolja atletičarka Sandra Perković ipak prekinula petogodišnju vezu s Edisom Elkasevićem. Hrvatskoj rekorderki u bacanju diska, ovjenčanoj i olimpijskim zlatom, Elkasević bi, doznajemo, trebao ostati trener te će unatoč kraju ljubavi ostati u profesionalnom odnosu.

Perković je, šuška se, već ponovno zaljubljena, no ovog puta nije riječ o osobi iz svijeta sporta.

Edis i Sandra, koja se u međuvremenu vratila s mitinga u Sotteville Les Rouen u Francuskoj ponovno u Medulin, gdje se priprema za predstojeće SP u atletici u Londonu, navodno su mjesecima prije raskinuli svoju vezu.

Prvi alarm bio je izostanak zajedničkih fotografija s Edisom koje je Sandra prije redovito objavljivala na Instagram profilu. Našao bi se tu i poneki vrlo nježan komentar, no sve do veljače ove godine, kada je objavila posljednju sliku. No, kao u nekim drugim slučajevima, primjerice s mladim tenisačem Bornom Ćorićem, to se pokazao kao ispravan signal da tu nešto ne valja. Doduše, mladi je Ćorić obrisao sve zajedničke fotografije s Valentinom Miletić, što Perković nije učinila.

No, na to nitko nije dugo obraćao pažnju jer je slavna sportašica pažnju javnosti privukla svojim sjajnim izgledom.

Na fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama ili one koje su snimljene na nekom događaju stizale su salve pohvala, što, naravno, svakom godi, što je uostalom i ona sama potvrdila. Najčešće je bila odjevena u vrlo izazovne, ženstvene haljine svoje dobre prijateljice dizajnerice Aleksandre Dojčinović, koje su joj sjajno pristajale, a jasno se vidjelo da je izgubila i koji kilogram.

Bilo je sve više večernjih izdanja na njezinu Instagramu, na kojima je 27-godišnja Zagrepčanka jednostavno blistala ne komentirajući sve glasnija šuškanja u javnosti.

Njezina veza s Edisom, atletskim trenerom i bivšim bacačem kugle, počela je 2012. kada su se i upoznali. Taj poslovno-privatni odnos godinama je odlično funkcionirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:40