KAO BLIZANKE

Je li ovo najvrući selfie s Poljuda? Atraktivne manekenke bodrile Vatrene i pozirale u crnim outfitima

Iva Šarić zaručnica je Brune Petkovića, a Barbara Ljiljak bivša je Miss Universe za koju se dugo šuškalo da je u vezi s nogometašem

Iva Šarić i Barbara Ljiljak

 Instagram/barbara Ljiljak/

Prva velika utakmica hrvatske reprezentacije nakon bronce u Kataru bila je mamac za publiku pa je u subotu navečer splitski Poljud bio dobro ispunjen, a među više od 32 tisuće navijača našle su se i Barbara Ljiljak, bivša Miss Universe i manekenka Iva Šarić, zaručnica nogometaša Brune Petkovića.

Otud i selfie koji su zajedno opalile tijekom utakmice koja je na kraju završila remijem, a u svojim Instagram pričama objavila ga je Ljiljak.

Petković na kraju zbog ozljede nije nastupio, ali to nije omelo Ivu s kojom ima i dvogodišnjeg sina Adriana, da se dobro zabavi na Poljudu.

Nogometaš i manekenka su zajedno od 2020. godine, nakon što su se, kako je već stoput pisano, upoznali na intervjuu, a dječak se rodio narednog travnja.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz prvog braka s nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Zanosna Barbara je pak u fokusu javnosti bila prilikom proslave svog 33. rođendana u veljači prošle godine kada joj je javnosti nepoznata osoba kao poklon ispred restorana u Splitu dostavila skupocjenog Porschea omotanog u glomaznu mašnu.

Zbog jurilice je iste večeri intervenirala i policija jer auto nije bio registriran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:05