ŠTO JE PJESNIK HTIO REĆI

JE LI OVO ZBILJA RODITELJSKI SAVJET ILI SE SAMO KRIVO IZRAZILA? Simona htjela objasniti kako se odgajaju djeca, ali njezino shvaćanje zbunilo je mnoge

 FACEBOOK

Dok je bila u braku s poduzetnikom Antom Gotovcem, s kojim je dobila desetogodišnju kćer Gabrijelu, Simona Mijoković tulumarila je, orgijala, eksperimentirala s opijatima, doslovce 'živjela' od pojavljivanja u javnosti, ali otkako je postala velika vjernica, sve se promijenilo.

Bivša manekenka, starleta, reality zvijezda i pjevačica danas radije uživa u miru. Kako sama kaže, potpuno se predala u božje ruke.

Na Facebooku često objavljuje vlastite male propovijedi, a sada se dotaknula i uvijek aktualne teme roditeljstva. Objasnila je što bi, kad se radi o odgoju djeteta, majkama i očevima uvijek trebalo biti na prvome mjestu.

- Umjesto da ga (dijete) vode k Bogu, k sakramentima, prema spasenju, oni (roditelji) odabiru lažnu čast ovoga svijeta - užitke i prolaznosti - 'samo neka nam je dijete zdravo, sito, obučeno i školovano'. A duša, pitam se? A što s dušom djeteta? Pa tko se brine za to? Nitko ne mari za vječnost - napisala je zabrinuta Simona.

Sa suprugom Stanislavom, s kojim je u braku od svibnja prošle godine, bivša starleta čeka prvo dijete. Rodit će sina koji će se zvati Joshua Maria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:57