VJEKO KLJUČARIĆ

Jedan od najljepših glasova mlađe generacije predstavlja novu baladu: ‘Kome god sam je pustio, svi su zaplakali‘

Ljubavnu priču pjesme vizualno prati i dirljiv spot koji je režirao Filip Gržinčić iz Rijeke

Vjeko Ključarić

 Filip Gržinčić

Jedan od najljepših glasova mlađe generacije, Vjekoslav Ključarić, zvijezda HRT-ove 'A strane' i nekadašnji sudionik showa 'The Voice' donosi nam nježnu i emotivnu baladu 'Nije kraj'. A uspjesi koje je počeo nizati, doveli su ga ove godine i do nominacije za Zlatni Studio u kategoriji 'Novo lice na glazbenoj sceni'.

- Već su me prvi taktovi pjesme osvojili, a kroz slušanje najviše me zadržala emocija i gradnja pjesme. Melodija nas je inspirirala na priču koju je Miroslav Lesić, kao moj dugogodišnji autor i suradnik, pretočio u tekst. Došao sam do njega u studio i odsvirao mi je pjesmu uz gitaru, ali smo se na koncu odlučili za klavir – priča Vjeko o nastajanju novog singla.

- Zvuci klavira joj daju poseban šarm i sjetu, a mene upravo to još jače povezuje s pjesmom s obzirom na činjenicu da klavir sviram još od malih nogu i završio sam glazbenu školu - ispričao je.

image

Vjeko Ključarić

Filip Gržinčić

Ljubavnu priču pjesme vizualno prati i dirljiv spot koji je režirao Filip Gržinčić iz Rijeke, a to je instrumentalni zaplet koji uzburka emocije i upravo se taj dio povezao s najtužnijim kadrovima spota.

- O ideji za ovu video-priču smo dugo razmišljali i timski odlučili kako bi htjeli prikazati ljudima da svaki kraj treba gledati kao novi početak i koliko ljubav može biti snažna. Snimanje se odvijalo u riječkoj dvorani Circolo, dodaje Vjeko koji singl naziva svojom prvom "ozbiljnom" baladom.

- Recimo, kome god sam pustio spot, svi su zaplakali. Uspjeli smo dobiti emociju. Zapravo, nakon svakog kraja, moramo dalje – kaže mladi glazbenik koji se u spotu pojavljuje s mladom glumicom Petrom Šarac.

- Mi smo se igrali vremenom, u biti, htjeli smo dočarati to kako se ljudi nakon puno godina ponovo nađu i tu smo izazvali vrhunac emocije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 17:02