DOGRADONAČELNIK

Jedan od najzgodnijih hrvatskih političara promijenio imidž: ‘Podsjećam na likove iz...‘

Dragan Vulin u studenom podržava pokret Movember i zbog toga je pustio brkove

Dragan Vulin

 Facebook/Dragan Vulin/

Dogradonačelnik Osijeka Dragan Vulin (37) pustio je brkove povodom pokreta Movember kojim se u studenom širi svijest o muškim bolestima, a muškarci diljem svijeta sudjeluju tako što puštaju brkove.

„MOVEMBER (malo vučem na likove iz Blue Oyster bara – Police Academy)”, napisao je Vulin, a prijatelji na Facebooku su mu pohvalili novi izgled.

Političar je pet godina u braku s Danijelom Kelić Vulin koja je po struci ekonomistica i radi kao osobna bankarica. Par se zaručio 2014. godine, a vjenčanje je uslijedilo četiri godine kasnije u Osijeku.

Par se planirao vjenčati i ranije, ali u tome su ih 2015. omeli parlamentarni izbori, pa sljedeće godine izvanredni parlamentarni izbori, a onda su na red došli i lokalni izbori. U godini nakon izbora su u miru isplanirali vjenčanje, ispričao je Vulin za 24 sata.

Na svadbi je bilo 400 gostiju među kojima su bili kolege političari Ivica Vrkić i Ivan Anušić. Stigao je i hrvatski gimnastičarski reprezentativac Robert Seligman koji dijeli rođendan s Vulinom i dugogodišnji su prijatelji.

Na svadbi je uzvanike zabavljao đakovački bend Dyaco koji je svirao šaroliku glazbu, a svadba je trajala do pet ujutro. Između setova plesa i pjesme, uzvanici su jeli janjetinu, teletinu ispod peke, pureće medaljone i bečki odrezak od piletine.

image

Dragan Vulin zamjenik gradonačelnika Osijeka

Vlado Kos/Cropix

Mladenci su odlučili samostalno napraviti svadbenu tortu koja je bila pravo iznenađenje jer nije bila tipičan slatki desert. Vulin je napravio stalak na koji su složili deset kilograma deset vrsta sira, a takva torta jela se u drugom slijedu jela. Par voli sir, stoga je odlučio iznenaditi goste tako, ali i za ljubitelje slatkog našlo se kolača na svadbi.

Još jedna samostalna kreacija na ovoj svadbi bila je vjenčanica koju je supruga Danijela kreirala uz pomoć dizajnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:44