‘ŽENIMO SE...‘

Jedna od najljepših Hrvatica i nogometaš spremni za vjenčanje, manekenka otkrila sve detalje

Svadba se trebala održati u svibnju, ali je s obzirom na situaciju s pandemijom, odgođena je
Ana i Duje
 Instagram

Manekenku Anu Kurobasu šira javnost upoznala je 2008. godine, kada je osvojila titulu prve pratilje na izboru za Miss Universe. To natjecanje bila joj je odskočna daska za manekensku karijeru u inozemstvu gdje je nosila brojne revije za poznate dizajnere poput Lagerfelda ili Chanel.

Ana je i najvjernija navijačica nogometaša Duje Čopa. Njih dvoje svoju su ljubavnu priču započeli prije šest godina, a zaručili su se krajem prošle godine. Par trenutačno živi u Belgiji gdje Duje igra za Standard, a Ana je ovih dana došla u Hrvatsku u posjet obitelji.

Ana je za In Magazin Nove TV otkrila sve planove oko vjenčanja te opisala kako ju je nogometaš zaprosio u prosincu prošle godine.

- Mi smo se sve dogovorili prošlo ljeto i Duje je došao i rekao ženimo se dogodine. On je vrlo konkretan. A prsten je došao za božićne blagdane. To vrijeme božićnih blagdana mi je prekrasno, a posebno sada kad nas veže još nešto dodatno poput zaruka. Brzo se dignuo nakon prošnje, ali je kleknuo, haha - otkrila je Ana.

View this post on Instagram

Merry Christmas ???????‍♂️

A post shared by Duje Čop (@dujecop) on

No, svadbena zvona ipak se ipak neće čuti ove godine jer im je koronavirus poremetio planove.

- Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo kako će se situacija razvijati. Zbog toga sam bila dosta u strepnji i mislim da bih koronu lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano oko vjenčanja. Ali generalno sve smo organizirali i sve što smo željeli uspjeli smo prebaciti za neki novi datum. S obzirom na nogometnu sezonu još uvijek ne znamo kad će to biti, ali imamo ideju za zimsko vjenčanje, tako da se nadamo da će biti uspješno, otkrila je planove manekenka.

Vjenčanje će se održati u Hrvatskoj, tako da je organizacija bila malo zahtjevnija, jer par trenutačno živi u Belgiji gdje Duje igra nogomet.

- Volim da sve bude nekako bajkovito, volim i da je tradicionalno, a opet da je glamurozno. Onda bi i s Dujom naravno razgovarala o nekim njegovim idejama, ali generalno sam ja više vodila računa o svemu. I mogu reći da mi je bilo super jer sve što mi je palo na pamet, uspjela sam dobiti - otkrila je.

View this post on Instagram

Grcka salata ???‍♂️??????‍♂️

A post shared by Duje Čop (@dujecop) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:18