UVIJEK SAMOZATAJNA

Jedna od najljepših hrvatskih misica: ‘Čudno mi je dobivati komplimente, još se privikavam na društvene mreže‘

Epidemiološke mjere nisu puno toga promijenile u mom životu, ali da bih voljela da ne postoje, naravno da bih, kaže bivša Miss Hrvatske
Fani Čapalija
 Tom Dubravec/CROPIX

Jedna od najljepših hrvatskih misica, Fani Čapalija, rijetko se pojavljuje u javnosti, a nedavno je na jednom splitskom eventu otkrila kako su joj u pandemiji druženja nedostajala, ali ne i previše.

- Meni sve ovo nije bila neka velika promjena, jer inače živim mirnije, a budući da imam i psića, nekako većinu vremena provodim u prirodi. Ove epidemiološke mjere nisu puno toga promijenile u mom životu, ali da bih voljela da ne postoje, naravno da bih - rekla je Fani za IN magazin Nove TV.

Pozitivnom energijom i iskrenošću i dan-danas zrači kao i onog trenutka kad je stala na pozornicu i zadivila cijeli svijet. Fani kroz smijeh kaže kako se jednostavno nije imala potrebe mijenjati.

- Kako kaže pjesma - ostala si uvijek ista, i ja se nadam da je to tako. Ljudi su procijenili, oni koji znaju procijeniti, jer ja sam upala u to vrijeme kad se to cijenilo. Onda se to malo izgubilo posljednjih godina, ali možda se sad vraća baš zbog ove korone. Inače, kad ja ovako pričam o sebi, bude mi malo neugodno - smije se Fani.

No nikako joj nije neugodno uvijek govoriti istinu. Kakva god ona bila, za Fani je pravilo da je to najbolji put - iako priznaje da ju je ponekad to i koštalo.

- Dobro je biti iskren u privatnom životu, ali mislim da se u ovom drugom to nekad iskoristi i zloupotrijebi, nažalost. To je tako. Ali opet, čovjek ne može protiv sebe - i meni puno puta dođe da kažem: 'E neću tako, nego ovako, ali ono tvoje prvo nadjača' - govori Fani.

image
Fani Čapalija
Tom Dubravec/CROPIX

Medije je prošloga ljeta zainteresiralo i to što se tajnovita Fani napokon odlučila pridružiti društvenim mrežama. Kaže da je još u fazi prilagodbe, ali trenutačno u tome uživa, no na komentare pratitelja uvijek se raznježi.

- Navikla sam uživo dobivati jedan ili dva komentara, a tamo ih je odjednom puno! Da je to uživo, bilo bi mi neugodno, ali svakome je lijepo kad te netko pohvali, pogotovo ako je to iskreno od srca. Normalno da mi je drago, ali mi je još malo čudno. To ne postoji od jučer, eto, ja sam među zadnjima došla, ali ništa loše ne vidim u tome, osim ako se pretjeruje i u tome, onda ne, ali takva su vremena - rekla je Fani za IN magazin.

Splićanku su prošle godine rastužili nezapamćeni potresi koji su se dogodili u Hrvatskoj - i ona sama boji se podrhtavanja. A za sudbine ljudi, kaže, moli se svaku večer.

- To je taman bilo nekoliko dana prije Nove godine, pa mi je bilo neugodno, smijem li nekome čestitati? Smijem li se nasmijati? A u tebi je neki osjećaj, mislim da nema goreg od toga, jadni, jadni ljudi... Mislim da bi svatko tko može trebao za njih napraviti sve, što je god moguće - govori Fani i ne gubi nadu da će nam ova godina donijeti i dobre stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:14