NOVA KOLEKCIJA

Jedna od najljepših hrvatskih missica Fani Čapalija u novoj ulozi: ‘Osjećam se moćno‘

Kampanja je snimljena u Trogiru koji je poslužio kao idealna kulisa, a glavna zvijezda pored poznate ljepotice su kaputi

DeLight - Fani Čapalija

 Matea Smolčić Senčar

Po mišljenju mnogih, najljepša missica koju je Hrvatska imala, Splićanka Fani Čapalija snimila je kampanju za zimsku kolekciju poznatog brenda DeLight.

Foografkinja Matea Smolčić Senčar odradila je s Čapalijom fotosession u Trogiru, gradu koji nudi pregršt romantičnih kadrova, idealnim za kulisu ove kampanje.

"Svaki komad mi daje samopouzdanje i svojevrsnu snagu. Kad nosim neki od komada iz DeLight kolekcije, osjećam se moćno, baš poput zvijezde koja daje svijetlo", kazala je poslije 47-godišnja Čapalija.

image

DeLight - Fani Čapalija

Matea Smolčić Senčar
image

DeLight - Fani Čapalija

Matea Smolčić Senčar

DeLight je svoju novu kolekciju lansirao uoči najljepšeg doba godine, no premda su temperature sve niže, objašnjavaju, to ne znači da je nemoguće izgledati dotjerano i to zahvaljujući bezvremenskom kaputu, koji postaje zvijezda gradskih ulica.

Iako su naglasak stavili na kapute od izuzetno kvalitetnih materijala, svoje mjesto u ovoj liniji našlo je i odijelo Ann Marie od vune s metaliziranim nitima te haljine naziva Maxine, prožete "liquid" šljokicama u nude i bezvremenskoj crnoj, te klasična Joanne od 100 posto vune.

image

DeLight - Fani Čapalija

Matea Smolčić Senčar
image

DeLight - Fani Čapalija

Matea Smolčić Senčar

"Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa, zaista je prava DeLight žena. Fani je ovom kampanjom utjelovila upravo ideal DeLight žene - snažne, posebne, ponosne i svjesne sebe. Naši odjevni komadi su puno više od savršeno iskrojenih, vrhunski sašivenih i kvalitetnih odjevnih predmeta, oni su vjetar u leđa ili dodatna snaga koju dajemo svojim klijenticama. Naša odjeća je pravi luksuz koji traje godinama i u kojoj ćete se uvijek osjećati posebno i zapaženo, ali na diskretan i privlačan način", istaknuo je Ivan Friščić, poznati zagrebački dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight.

image

DeLight - Fani Čapalija

Matea Smolčić Senčar

Kreativno vodstvo kampanje povjereno je Ivoni Kuzmanić, nakit potpisuje Jewelry Knot (Grop Gallery), a za make up bila je zadužena Maja Banić. Frizura je rad Karle Vukušić iz Bohemian Tribe Beauty Concepta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2023 00:58