‘SVE JE IMALO TEŽINU‘

Jedna od posljednjih Massimovih objava sada je sve dodatno dirnula: ‘Kakav duet tamo negdje gore...‘

‘Nazvao bi, ne na mobitel, na fiksni telefon. Niste valjda sumnjali da bi Maestro poslao neku usputnu poruku‘, ustvrdio je Massimo

Massimo i Arsen Dedić (arhivska fotografija)

 Tomislav Kristo/Cropix/Cropix

Hvaljeni i višestruko nagrađivani hrvatski glazbenik Massimo Savić iznenada je preminuo u petak. Imao je 60 godina.

Glazbenik je 19. prosinca na svom službenom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sebe i Arsena Dedića, velikog glazbenika koji je preminuo 2015. godine.

- Često, ali posebno kad se približi Božić, mislim na Arsena. Nazvao bi, ne na mobitel, na fiksni telefon. Niste valjda sumnjali da bi Maestro poslao neku usputnu poruku. A onda bi se nastavio razgovor. I trajao bi... - napisao je Massimo uz fotografiju.

- Ništa s Arsenom nije bilo usput. Ni površno. Sve je imalo dubinu. Težinu. I smisao - dodao je glazbenik.

- Fali taj poziv. Ali svaki razgovor čuvam u onoj memoriji s najljepšim uspomenama - zaključio je Massimo te na kraju teksta priložio hashtagove #muzikajemojzivotimojaistina i #razlogdabudemtu.

Objava pokojnog Massima prikupila je blizu 2000 lajkova, a ovako su je komentirali neki njegovi pratitelji: "Sad ćete skupa negdi gore ti i Arsen naš zapjevati..."; "A sada ste zajedno... svi heroji muzike i vrhunski umjetnici odlaze, grozno..."; Dva maestra... sada nebom maestralno izvode svoje note"; "I kako sada ne plakati"; "Arsen i Massimo, kakav duet tamo negdje gore..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:58