REKORDER ZLATNOG STUDIJA

Jedna od posljednjih objava Massima: ‘Lijepo je imati oko sebe ljude koji te vole i vesele se tvojoj sreći‘

Massimo je bio jedan od rekordera po broju nominacija za medijsku nagradu Jutarnjeg lista

Msssimo Savić

 Biljana Gaurina/Cropix/Cropix

"Ja ovima mojima, koji bi vam najradije svaki dan skakali po glavi da glasate, kažem da ne valja biti neskroman jer izglasali ste mi prošle godine tu nagradu u kategoriji "Najbolji pjevač" i "Najbolja pjesma", a oni sad imaju novi hit odgovor. "Pa i reprezentacija je na dva prvenstva osvojila dvije medalje." - napisao je prije tri dana Massimo Savić na svojem profilu na Facebooku. Govorio je o medijskoj nagradi Zlatni Studio.

Massimo je bio jedan od rekordera po broju nominacija za medijsku nagradu Jutarnjeg lista - njih osam, uvijek angažiran i drag gost, a dvije nagrade dobio je 2021. godine, kao pjevač godine i za najbolju pjesmu, "Mali krug velikih ljudi".

"Pa im vi smislite odgovor. Tako da još držim stvari pod kontrolom, tu i tamo, evo danas je taj dan, vam ide info i podsjetnik jer jasno, drago mi je da se čuju i vide glasovi i moje publike, mog malog kruga velikih ljudi. I doista, svakome tko i ove godine glasa za mene u kategoriji: "Najbolji pjevač" i posebno mi važnoj "Koncert godine" gdje je nominirana naša i vaša Arena, od srca duplo hvala.", nastavio je.

Na tom svojem koncertu, kruni karijere, oduševio je 13 tisuća ljudi koji su uživali u besprijekornom spektaklu, budući da je Massimo bio poznat po svojem perfekcionizmu.

"Ova je fotka uhvaćena prošle godine dok se čekalo tko će biti prozvan kao dobitnik. Ovi moji su se htjeli kladiti da ste mi izglasali obje nagrade, a ja sam se potajno nadao onoj za pjesmu, ali u nikakve oklade ulazio nisam. I dobro da nisam. Da je bar netko snimio neke koliko su skakali i vrištali..", napisao je pjevač dalje u objavi.

I posljednja objava omiljenog glazbenika, ona prije pretužne vijesti o njegovom odlasku, bila je povezana sa Zlatnim Studijem - podsjetnik kako je njegov trijumf izgledao prošle godine - s pjesmom "Mali krug velikih ljudi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:23