SVESTRANA NOVINARKA

Jelena Glišić uoči priprema za Zlatni Studio: ‘To je za mene jedan veliki izazov, imam tremu, ali sam i uzbuđena‘

Poznata TV voditeljica će uz Mirka Fodora voditi dodjelu nagrada, a za svečanu večer odabrala je haljinu dizajnera Ivice Skoke

Jelena Glišić

 Vedran Peteh/Cropix

TV voditeljica Jelena Glišić će uz Mirka Fodora voditi dodjelu nagrada Zlatni Studio. Pripreme za ovu najveću domaću medijsku dodjelu nagrada su u tijeku, a mi smo svestranu novinarku pitali kako se ona priprema. Osim teksta, scenarija, šminke, frizure, važnu ulogu svečane večeri imat će naravno i haljina. Jelena će tako nositi kreaciju Ivice Skoke, poznatog modnog dizajnera koji nam je rekao više o haljini.

image

Jelena Glišić

Vedran Peteh/Cropix

- Kao i svaki put, Jelena je došla u dućan, inače proba jednu ili dvije haljine, ali gotovo uvijek jednu i ta bude upravo ta. Rođena je za moje kreacije i uvijek zablista kada neku odjene na raznim eventima i na ovako velikim manifestacijama, kaže nam Skoko objašnjavajući zašto su odabrali baš tu haljinu.

- Kada je vidite, nećete moći doći k sebi koliko joj dobro stoji. To je haljina iz nove kolekcije, rađena je od vrhunskih materijala, meni jedna od dražih haljina iz kolekcije tako da mi je drago da će je baš moja Jelka odjenuti, dodaje Skoko.

image

Jelena Glišić

Vedran Peteh/Cropix

Jelena je gotovo spremna za veliku večer. Što se tiče šminke, frizure i haljine, sve je sređeno, kako kaže. Za tekst i scenarij ima još tjedan dana tako da vjeruje da će sve biti na vrijeme. Iako iza sebe ima mnoge uspješne projekte, ipak kaže da ima tremu.

- Imam je, da. Svaki dan provodim razmišljajući o Zlatnom Studiju zato što je to za mene jedan veliki izazov. Bila sam već prezenter i znam o kakvom je projektu riječ tako da bih rekla da je to više uzbuđenja, kaže TV voditeljica koja se također veseli zabavi koja slijedi nakon dodjele.

- Kada emisija završi, da, bit ću spremna za party, zaključuje ona.

image

Jelena Glišić i Ivica Skoko

Vedran Peteh/Cropix
image

Zlatni Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 04:34