FATALNI JOSIP

Jelena Leko udaje se za hercegovačkog poduzetnika: ‘On ima sve - veliko srce, hrabrost, vjeru u Boga i podršku‘

Sestra nogometaša Jerka Leke ne skriva sreću, a već je sve spremno za romantično vjenčanje

Jelena Leko

 Instagram

Sestra nogometaša Jerka Leke, poduzetnica i influencerica Jelena Leko, prije nekoliko mjeseci vratila se u Hrvatsku iz Dubaija i zaljubila u hercegovačkog poduzetnika Josipa. Ljubav je odmah planula, a nakon samo nekoliko mjeseci veze pale su i zaruke!

"Zaruke su bile skroz neočekivane, sve se odvilo jako brzo, ali od prvog dana sam znala da je on taj. Nisu bile u Hrvatskoj. Bila je divna večer s predivnim pogledom na grad i prsten na mojoj ruci", rekla je Jelena za RTL.

Otkrila je i što je po njoj idealan muškarac.

"Muškarac treba imati sve ono što ima upravo moj partner. Veliko srce, hrabrost, vjeru u Boga i podršku. Treba imati svoje vlastite ciljeve i snove kako bi lakše razumio i ženu koja je ambiciozna i teži istomu. Činjenica je da danas svi nosimo u sebi neke vrste tuge i gubitka te skrivamo te emocije u sebi zato trebamo pronaći nekoga tko će otvoriti tu kutije", rekla je Jelena, koja za sebe kaže da je jednostavna mladenka.

"Ja sam jedna jednostavna mladenka koja ne voli komplicirati. Nisam paničarka i volim saslušati savjete i mišljenja ljudi oko sebe. Moram se pohvaliti da sam sve uspjela dogovoriti i rezervirati u manje od deset dana. Doslovno sam mirna do dana svadbe", objašnjava Jelena za RTL. Svadba će biti romantična i na otvorenom, tako da će uzvanici moći uživati u pogledu na more. Na vjenčanje će biti pozvan samo blizak krug ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 14:18