STIGLA MALENA MAŠA

JELENA PERČIN DRUGI PUT POSTALA MAMA Rodila je kćer, a njezin suprug, crnogorski glumac koji se proslavio u sapunicama, cijelo je vrijeme bio uz nju

 
 Facebook

Jelena Perčin jučer je drugi put postala mama. Popularna glumica rodila je kćer u Zagrebu, u rodilištu u Petrovoj. Njezin suprug Momčilo Otašević cijelo je vrijeme bio uz nju. Beskrajno ganut, Momčilo nije skrivao ni suze radosnice.

Sestrici se obradovala i Lota (9), Jelenina kći iz prvog braka. Curica će se, doznajemo od bliskih prijatelja presretnih roditelja, zvati Maša.

Jelena i Momčilo odavno su sve pripremili za dolazak male princeze, a između ostalog, glumac se pokazao kao dobar majstor u kući jer je sam samcat sklopio krevetić-igraonicu za svoju kćerkicu.

Video na kojem je prikazan njezin suprug dok sastavlja krevetić za prinovu Jelena je podijelila na društvenim mrežama uz riječi: "Sitno brojimo. Moj muškarac u kući je najbolji", napisala je glumica ispod nekoliko fotografija svojeg supruga kako slaže krevet.

Facebook

Jelena i Momčilo vjenčali su se ove godine u svibnju, nakon dvije i pol godine ljubavne veze.

"Ako bih mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može s njim doći u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina toliko je zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikad nismo posvađali", komentirala je Jelena (37) za In Magazin odnos s devet godina mlađim crnogorskim glumcem za kojeg se udala u Kotoru.

"Kotor smo za mjesto svojeg vjenčanja izabrali jer nam je to predivan grad u koji smo i prije znali navraćati. Sama svadba bila je baš onakva kakvu smo suprug i ja zamišljali: pomalo svečana, ali nepretenciozna i emotivna. Bio je to jedan lijep, intiman obred na kojem su uz nas bili članovi naše najuže obitelji. Bilo nam je prekrasno, a i lijepo vrijeme nas je poslužilo", kazala nam je Jelena nakon svadbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 16:50