Jelena Rozga komentirala Šušnjarin odlazak iz Magazina: ‘Morat će više raditi, ja to najbolje znam...‘

S obzirom da je 10 godina provela u grupi Magazin, komentirala je i najavljeni odlazak Andreje Šušnjare iz kultnog splitskog benda

Jelena Rozga

 Nikola Vilic/Cropix

Pjevačica Jelena Rozga održala je predblagdanski koncert u Trogiru, a tom je prigodom za In Magazin progovorila i kako se nosi s dežurnim kritičarima, ali i što misli o odlasku Andreje Šušnjare iz grupe Magazin, čija je i sama bila članica.

‘‘Uvijek će se naći netko tko će nešto htjeti pametovati i kritizirati, ali ja uopće više ne marim za to. Toliko je pjesama koje su kritizirali u mojoj karijeri, ja sam stvarno prošla pakao, a te pjesme su dan danas velike pjesme, tako da sam ja već navikla i otupila sam. Na kraju krajeva, ja radim ovaj posao zbog publike, a ne zbog nekih koji sjede doma i imaju potrebu nešto napisati", pojasnila je Jelena za In Magazin.

image

Jelena Rozga

Vojko Basic/Cropix

S obzirom da je 10 godina provela u grupi Magazin, pitali su je i za komentar o najavljenom odlasku Andreje Šušnjare iz kultnog splitskog benda.

‘‘Što god treba imat će savjete od mene. Ja joj želim puno, puno sreće, puno strpljenja, morat će raditi više nego ikad kad izađe iz Magazina, ja to najbolje znam", poručila je Jelena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:07