NEMA VIŠE

Jelena Rozga može zadovoljno trljati ruke: Mjesec dana prije zagrebačkog koncerta prodana i posljednja karta!

Pjevačica je najavila pravi spektakl kojim započinje njezina dugo olekivana regionalna turneja ‘Minut srca mog‘

Jelena Rozga

 Marko Todorov/Cropix

- Kad smo prije pola godine najavljivali Arenu Zagreb zaista nisam ni sanjala da bi mogla biti rasprodana više od mjesec dana prije koncerta. Često ponavljam da sve što radim, radim srcem za moju publiku i evo, ona mi je ponovno vratila na najbolji mogući način - rekla je Jelena Rozga na vijest da za njezin koncert u Areni, 17. prosinca, više nema karata. Iako je onih koji bi rado s njom zapjevali njezine hitove, jako mnogo.

Golemo zanimanje za koncert iza kojega stoji bravo! krenulo je od prve najave.

A jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda na njemu će se predstaviti u dosad neviđenom izdanju.

image

Jelena Rozga

John Pavlish

- Sad im samo mogu obećati nezaboravan koncert, bogatu produkciju i show, nešto najbolje što su od mene do sada vidjeli - poručila je Jelena. Posebna pozornica i produkcija, suradnja s vrsnim glazbenicima i jednim od najboljih europskih koreografa, Žigom Sotlarom, njezin su recept za pravi spektakl.

Ovim će koncertom Jelena Rozga otvoriti svoju veliku, dugoočekivanu regionalnu turneju "Minut srca mog". Tako se zove i njezin posljednji album na kojem su akustične obrade njezinih hitova, pjesama s kojima osvaja top-liste. Turneja će omiljenu Splićanku 11. veljače, odvesti i u rodni grad, u tamošnju Spaladium arenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 01:09