NOVA TURNEJA

Jelena Rozga najavila koncert u zagrebačkoj Areni, a nastupit će i na jednoj od najvećih pozornica u Europi

- Splitska publika je najbolja na svitu, ali zaista se trebam dobro pripremiti, poručuje Rozga

Jelena Rozga

 Instagram

Jelena Rozga najavila je koncert u Areni Zagreb 17. prosinca ove godine, koji će obilježiti početak njezine nove turneje.

- S ponosom najavljujem početak svoje turneje koncertom u zagrebačkoj Areni 17.12.2022., napisala je u objavi na svom Instagram profilu.

44-godišnja pjevačica najpopularnija po svojim hitovima poput 'Bižuterija', 'Nirvana', 'Kraljica' i mnogim drugima glazbenu karijeru započela je 1996. kada je postala dio splitskoga sastava 'Magazin'.

Samostalnu karijeru započinje 2006., objavivši za sada tri studijska albuma nagrađena zlatnim certifikacijama.

Koncert u zagrebačkoj Areni bit će prvi koncert njezine regionalne turneje 'Rozga Tour', a nakon toga slijede nastupi u Splitu, Beogradu, Skoplju, Sarajevu, Ljubljani.

Dok se pjevačica priprema za svoju novu turneju, u međuvremenu će nastupati na jednoj od najvećih pozornica u Europi, Fusion World Music Festivalu 23. srpnja u svom rodnom Splitu. Na festivalu će sudjelovati najpopularnije glazbene zvijezde, a očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja.

- Splitska publika je najbolja na svitu, ali zaista se trebam dobro pripremiti i napraviti dobar koncert da bi svi bili zadovoljni, govori Rozga, ističući kako već ima ideju za sam početak koncerta.

Kako priznaje, voli tulumariti, tako da joj festival do jutarnjih sati neće biti veliki problem. Pjevačica najavljuje novu pjesmu koja bi trebala izaći netom prije festivala te također priprema novi akustični album.

Među ostalim, progovorila je o promjeni u privatnom životu rekavši da je napokon naučila reći 'ne'.

- Dvadeset i nešto godina mi je trebalo za to, uvijek je bilo – Jelena će, i Jelena je uvijek kimala glavom, ali sada sam odlučila malo više misliti na sebe, ispričala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:24