SPALADIUM ARENA

Jelena Rozga otkazala koncert: ‘Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna!‘

Svi koji su kupili ulaznice, moći će ih vratiti i ostvariti povrat novca, počevši od 18. siječnja

Jelena Rozga

 Black Frames Studio

Popularna hrvatska glazbenica, Jelena Rozga, gostovala je na Radio Dalmaciji povodom koncerta koji se trebao održati u Spaladium areni 11. veljače.

- Drago mi je što sam s vama, iako ne dolazim s dobrim vijestima, započela je Rozga intervju pa objavila kako se njezin dugo očekivani koncert u Spaladiumu otkazuje zbog zatvaranja dvorane.

- Užasno mi je žao, ne mogu vam opisati koliko sam htjela koncert u svome gradu, ali evo, mojim fanovima mogu reći da će koncert sigurno ove godine biti u Splitu, u mom najdražem gradu, gradu u kojem sam rođena, u kojem su svi moji dragi ljudi, moji roditelji. Nešto ćemo napraviti ove godine, tome se jako veselim i od toga ne odustajem! Sve informacije ćete prvi saznati, dodala je Rozga koja je prije 12 godina napunila Spaladium arenu i tako postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom. Priznala je kako joj teško pada što noć u iznimnom ambijentu Spaladiuma neće moći ponoviti.

- Ne mogu opisati koliko mi je žao! Čak smo uspjeli da i datum bude isti kao prije 12 godina i sve se lijepo posložilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna! Toliko smo radili na ovom projektu, u Zagrebu je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Splićani dožive takav spektakl!, nastavlja popularna pjevačica.

Svi koji su kupili ulaznice, moći će ih vratiti i ostvariti povrat novca, počevši od 18. siječnja.

Rozga je odgovorila i na pitanje o pripremama za turneju objasnivši kako je promijenila ritam, rano išla na spavanje i rano se budila, što inače ne radi.

- Preselila sam se u Zagreb, bila sam puna četiri mjeseca u Zagrebu i uopće nisam dolazila u Split. Ja sam 27 godina u ovom poslu i znam vikendom obaviti svoje poslove i vratiti se u ponedjeljak kući. Na dva dana ja moram doći u Split, moram! Ja u svom gradu punim baterije, meni je Split sve na svitu, ali zbog priprema sam četiri mjeseca morala biti konstantno u Zagrebu, objasnila je.

Za kraj je poručila kako tijekom siječnja ne želi ići na putovanja već ostati u Splitu i još jednom obećala kako će pod Marjanom ove godine organizirati najavljeni spektakl, čim se pronađe adekvatan prostor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:21