ZADOVOLJNA PJEVAČICA

Jelena Rozga progovorila o ljubavi i otkrila da je u najsretnijoj fazi života: ‘Koliko god se trudila, oči sve govore‘

U tijeku je regionalna turneja ‘Minut srca mog‘ s kojom je obišla Zagreb, Beograd, Novi Sad i druge gradove regije

Jelena Rozga

 Vojko Basic/Cropix

"Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života", kazala je naša pjevačica Jelena Rozga za televiziju Hayat prije nastupa na Jahorini u Bosni i Hercegovini. U tijeku je njezina regionalna turneja "Minut srca mog" s kojom je obišla Zagreb, Beograd, Novi Sad i druge gradove regije.

"Turneju sam godinama zamišljala u svojoj glavi i zapisivala u bilježnicu kako treba izgledati. Sklopili smo show od gotovo tri sata i tijekom kojeg imam 15 koreografija. Nemam ni sekundu pauze, samo me između blokova stilisti presvuku. Umor tad ne osjećam, ali me idućeg dana bole noge", kazala je pjevačica.

Nije tajna da domaća zvijezda ima problema sa štitnjačom i srcem, ali kazala je da su za sada nalazi dobri. "Svakih mjesec dana moram vaditi krv i trenutno sam jako dobro", otkrila je. "Ljubav je za mene sve. Vidi mi se u očima kad nešto ne funkcionira. Koliko god se trudila, oči sve govore", objasnila je Rozga.

image

Jelena Rozga

Kada ne radi, pozornicu mijenja Rivom u svom rodnom Splitu. "Samo da je kava ispred mene i da gledam u more. Tako mogu satima", kazala je Rozga pa dodala da na taj način "puni baterije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 21:57